40ης επετείου Δώρα για Γονείς

Σε μια εποχή όπου οι γάμοι είναι πιο βραχύβια από ποτέ, είναι καθαρή μαγεία για να δείτε ένα ζευγάρι που έχει περάσει σχεδόν τέσσερις δεκαετίες από κοινού. Και αυτό που κάνει μια τέτοια μέρα ακόμα πιο μαγικό είναι να γνωρίζουμε ότι αυτό το ζευγάρι είναι γονείς σας. Εάν οι γονείς σας γιορτάζουν τεσσαρακοστό έτος μαζί τους, τότε θα πρέπει να τους δώσουμε ένα δώρο που δεν θα εκφράσει μόνο την αγάπη σας για αυτούς, αλλά και να τους πω πόσο πολύ τους είναι μαζί σημαίνει για εσάς. Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσει ιδέες για δώρα που μπορείτε να δώρο την 40η επέτειο γάμου των γονιών σας.

40ος Δώρα γαμήλιας επετείου για τους γονείς σας

Πρόκειται για μια τεράστια μέρα στη ζωή των γονιών σας. Έχουν περάσει σαράντα χρόνια από τη ζωή τους μαζί φροντίδα για τον άλλον και για εσάς. Πώς μπορείτε να γιορτάσουν αυτή την ειδική περίσταση και πείτε στους γονείς σας πόσο σημαντικό είναι για εσάς; Ένας από τους τρόπους για να γίνει αυτό θα είναι να δώρο τους μερικά πολύ ειδικά δώρα για τεσσαρακοστή επέτειο τους. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικές ιδέες δώρων για την 40η επέτειο του γάμου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Ανασύνθεση την Ημερομηνία
Αν είστε παντρεμένοι, τότε θα λατρέψετε πάντα την πρώτη φορά που θα περάσει ένα βράδυ έξω με τον σύντροφό σας. Το ίδιο ισχύει και για τους γονείς σας, καθώς και. Στις περισσότερες οικογένειες, οι συνθήκες υπό τις οποίες οι γονείς τους συναντήθηκαν και την περίοδο ερωτοτροπία τους είναι οι ιστορίες που διηγείται στα γεύματα ή οικογενειακές διακοπές. Αν έχετε όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε από την πρώτη φορά που οι γονείς σας πήγε σε μια ημερομηνία, στη συνέχεια, κάντε ό, τι είναι δυνατόν για να αναδημιουργήσει τη νύχτα για τους γονείς σας. Από την ταινία που είδε στο εστιατόριο πήγαν, και ακόμη και το μενού που διέταξε. Ρωτήστε τους φίλους των γονιών σας για λεπτομέρειες. Τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο ειδικά για ένα ζευγάρι γιορτάζει την τεσσαρακοστή επέτειο από την αναθεώρηση τους πρώτη ημερομηνία τους.

Παραδοσιακά δικό τους
Κάθε επέτειος συνδέεται με ένα συγκεκριμένο θέμα, όπως το ασήμι δώρο είναι συνώνυμη με την εικοστή πέμπτη επέτειο και χρυσό με την πεντηκοστή. Ομοίως, η τεσσαρακοστή επέτειο του γάμου συμβολίζεται από ρουμπίνια. Νεροκάρδαμο είναι το παραδοσιακό λουλούδι που σχετίζονται με την τεσσαρακοστή επέτειο. Εάν οι γονείς σας είναι sticklers για την παράδοση, τότε συνδυάζει αυτά τα δύο παραδοσιακά δώρα μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα για την ξεχωριστή ημέρα τους. Πάρτε τους γονείς σας και τα δαχτυλίδια του της κατάσπαρτος με ρουμπίνια, ή ίσως μια περιχειρίδα-link που για τον μπαμπά σας, και ένα κολιέ για τη μαμά σας. Μια άλλη ιδέα για δώρο θα μπορούσε να είναι να τους πάρει ένα μπουκέτο από nasturtiums σε ένα βάζο επιστρωμένος ρουμπίνι. Παραδοσιακά δώρα πάνε καλά με τους περισσότερους ανθρώπους και μπορεί να είναι όμορφα δώρα για να δώσει.

Μνήμες από το παρελθόν
Υπάρχουν πάντα κάποιες αναμνήσεις που μπορείτε να κρεμάσετε. Στιγμές από το παρελθόν σας να θυμάστε όταν είστε κάτω και κατάθλιψη. Στιγμές που φέρνουν πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Το ίδιο ισχύει και για τους γονείς σας, καθώς και. Θα υπάρξουν αναμνήσεις, ευτυχείς, που σας έχουν μοιραστεί με τους γονείς σας και εκείνες τις μνήμες που έχουν μοιραστεί με τους φίλους τους και τα μέλη της οικογένειας. Επικοινωνήστε με αυτούς τους ανθρώπους. Κάντε ένα βίντεο με το τι τους αγαπημένους τους έχουν να πουν για τους γονείς σας ως ζευγάρι. Intersperse το βίντεο με φωτογραφίες από τους γονείς σας, και βίντεο στο σπίτι. Μπορεί να είναι ένα στοχαστικό δώρο που οι γονείς είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε. Αν δεν θέλετε να κάνετε ένα βίντεο, στη συνέχεια, να πάρει ο καθένας να γράψει ό, τι αισθάνονται για τους γονείς σας και να πάρετε όλα αυτά συγκεντρώνονται σε ένα περίτεχνο, χειρόγραφα, χειροποίητο βιβλίο.

Δεύτερο μήνα του μέλιτος
Έχουν χρόνο στη διάθεσή τους και μετά από χρόνια να περάσουν τη ζωή τους που εργάζονται 9-5 θέσεων εργασίας και τη φροντίδα σας (τα παιδιά τους), που τελικά μπορεί να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο με το άλλο. Τι θα μπορούσε να είναι ένα καλύτερο δώρο για αυτούς από ό, τι την ευκαιρία να πάει σε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος; Πάρτε μαζί με τα αδέλφια σας και σημειώστε όλα αυτά τα μέρη που έχετε ακούσει πάντα τους γονείς σας μιλήσω. Μηδέν για το τι θα μπορούσε να είναι σύμφωνα με σας, το αγαπημένο προορισμό των διακοπών τους, και να τις στείλετε σε ένα μήνα του μέλιτος, και πάλι. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να τα στείλετε σε μια κρουαζιέρα. Ας τους αφήσουμε να ξαναβρεί τη χαρά του έρωτα και την ευτυχία τους βρείτε στην εταιρεία του άλλου. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι ένα καλύτερο δώρο για την επέτειό τους.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Υπάρχουν πολλές περισσότερες ιδέες για δώρα επέτειο του γάμου για τους γονείς, όπως κορνίζες με παρόν και το παρελθόν, φωτογραφίες, άλμπουμ φωτογραφιών, τα εισιτήρια για την αγαπημένη τους μουσική, καλάθια δώρων με τα αγαπημένα καλούδια τους, κλπ. Επιλέξτε μια ιδέα για δώρο που είστε σίγουροι ότι θα αγγίξει μια χορδή με τους γονείς σου και να τους πολύ χαρούμενος.

Ιδέες δώρων γενεθλίων για τα κορίτσια
Μεγάλη Δώρα για τον μπαμπά
Μοναδικά κούπες καφέ
Θέματα Επέτειος Με Έτος
Ιδέες καλάθι δώρων Καλοκαίρι
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες στροφή 40
Χειροποίητα δώρα για τον μπαμπά
Δημιουργικές ιδέες δώρων
Μοναδικές ιδέες καλάθι δώρων
Επέτειος Λίστα δώρων
Χριστούγεννα ιδέες δώρων τροφίμων

Leave a Reply