5η Δώρα γαμήλιας επετείου

Σκοπεύετε να γιορτάζει την 5η επέτειο του γάμου σας; Λοιπόν, κατ ‘αρχάς θα ήθελα να συγχαρώ τους δυο σας. Θα πρέπει να αισθάνονται σαν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έχει περάσει από την ημέρα του γάμου σας, αλλά ακόμα ίσως να θυμούνται κάθε και κάθε μέρα εσείς οι δύο ήταν μαζί. Χρόνος έχει πετάξει από πραγματικά γρήγορα και όλοι μας μένει είναι με υπέροχες αναμνήσεις. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να μας βοηθήσει να θυμόμαστε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές που δαπανάται με κάποιον ειδικό μας, όπως φωτογραφίες, αναμνηστικά, δώρα, κλπ. Όπως κάθε χρόνο, από το γάμο σας, εσείς οι δύο πρέπει να έχουν δώσει αμοιβαίες στοχαστική δώρα επετείου. Έτσι, γιατί θα πρέπει φέτος να είναι διαφορετική. Για 5 χρόνια επέτειο του γάμου σας, έχουμε βάλει μαζί μια λίστα με νόημα δώρα πέμπτη επέτειο του γάμου για τον άντρα και τη γυναίκα. Και εδώ είναι τα 5 χρόνια ιδέες για δώρα επετείου.

Πέμπτο ιδέες δώρων επετείου

Τώρα, πριν ξεκινήσουμε, έχετε δύο επιλογές για τα δώρα. Μπορείτε είτε να πάτε με τα παραδοσιακά ή μη παραδοσιακές αγορές (σύγχρονο δώρα). Αν ακολουθήσουμε τα παραδοσιακά δώρα επετείου, στη συνέχεια, για το πέμπτο έτος, θα πρέπει να επιλέξετε κάτι που είναι κατασκευασμένο από ξύλο. Σε ό, τι αφορά τα σύγχρονα, μη-παραδοσιακά δώρα, θα ήταν ασημικά, τυρκουάζ, και ζαφείρι. Και αυτό είναι που θα πηγαίνει πέρα ​​από το ακόλουθο άρθρο μας.

5η επέτειος Δώρα γι ‘Αυτόν
Παρά το γεγονός ότι έχουμε μιλήσει για τις παραδοσιακές και σύγχρονες ιδέες επέτειο του γάμου, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να επιμείνουμε σε αυτούς και μόνο. Ψάχνοντας για δώρα επετείου για το σύζυγό σας, μην νομίζετε ότι έχετε μόνο λίγες επιλογές. Ακόμα κι αν έχουμε παράσχει σε σας τις επιλογές σχετικά με το τι είδους δώρα που μπορείτε να επικεντρωθεί στην, ξέρεις τον άντρα σου περισσότερο από τον καθένα. Έτσι, στο τέλος, τι είδους επετείου από 5 χρόνια ιδέα για δώρο που θέλετε να του δώσει θα εξαρτηθεί από εσάς. Και για να σας δώσει μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις για ιδέες δώρων επετείου για τον άντρα, ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα.

Παραδοσιακά δώρα
Σύγχρονη Δώρα
Άλλα …

Ξύλινο Σκάκι
Τυρκουάζ ή Sapphire μανικετόκουμπα
Wine Tour Χώρα

Ξύλινο πάγκο Patio
Τυρκουάζ ή Sapphire Δαχτυλίδια
Ηλεκτρονική Gadget

Υπεγράφη Bat Μπέιζμπολ
Τυρκουάζ σκουλαρίκι ή Sapphire Μαθήτριες
Ιπτάμενα Μαθήματα

5η επέτειος Δώρα για Her
Δεδομένου ότι έχει 5 χρόνια του γάμου σας (και ο χρόνος πριν από αυτό, ενώ ήσασταν χρονολόγηση), θα πρέπει να έχετε αγοράσει την παρουσιάζει κάθε τώρα και στη συνέχεια. Από ένα μπουκέτο λουλούδια σε κουτί σοκολάτες ακριβά κοσμήματα για να τα αρώματα, κάθε γνωστή δώρο έχει χρησιμοποιηθεί μία φορά. Και για 5 χρόνια δώρο επετείου σας, θέλετε να της δείξει ότι η αγάπη σας είναι ακόμα ισχυρή γι ‘αυτήν. Έτσι το οποίο δώρα επετείου μπορεί να σας βοηθήσει να λέτε αυτά τα μαγικά λόγια; Όπως ανέφερα προηγουμένως, υπάρχουν τόνοι των επιλογών για να πάει με: παραδοσιακό, σύγχρονο, ή κάτι εντελώς διαφορετικό. Οι προτάσεις για τις ιδέες δώρων επετείου για τη γυναίκα είναι έτοιμη, αλλά η επιλογή εξαρτάται από εσάς.

Παραδοσιακά δώρα
Σύγχρονη Δώρα
Άλλα …

Χαραγμένο ξύλινο κουτί κοσμήματα
Ασημένια Κηροπήγια
Πακέτο Σπα ημέρας

Ξύλινο σετ μασέρ
Τυρκουάζ ή Sapphire Κοσμήματα
Hot Picnic Αερόστατο

Εθνικό ή Διεθνές Cruise
Ασημένιες Κορνίζες
Ρομαντικό δείπνο (που γίνονται από εσάς)

Αυτά ήταν 5η γάμο μας ιδέες δώρο επετείου. Το πιο σημαντικό στοιχείο, ενώ γιορτάζει την επέτειό σας είναι να είναι ένα με το άλλο και να ξαναζήσει αυτές τις υπέροχες στιγμές που έχετε περάσει μαζί. Υπάρχουν πολλά άλλα μοναδικά δώρα επετείου από χρόνια τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να προγραμματίσουν αναλόγως. Γι ‘αυτό μην χάνετε χρόνο και αφήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας να σας μιλήσω. Έχετε μια υπέροχη επέτειο μαζί.

Όλη την οικογένεια τα Χριστούγεννα ιδέες δώρων
Χριστούγεννα Ιδέες δώρο για τη σύζυγό
Καλή Δώρα για τον μπαμπά
Thoughtful Ιδέες Δώρων
Best Δώρα γενεθλίων για Her
Μοναδικά δώρα για τις γυναίκες που έχουν τα πάντα
Ένας Δώρα επέτειο ενός έτους για τη φίλη
Δώρα επέτειος γάμου για τον άντρα
Σπιτική ιδέες δώρων Χριστουγέννων
Δώρα για άλλες περιπτώσεις
Δώρα επετείου για το φίλο

Leave a Reply