50ος Δώρα γαμήλιας επετείου για τη γυναίκα

Υπάρχει αυτό το ινδικό τραγούδι, τα συναισθήματα από τα οποία τρέχουν σαν έτσι …

Όταν είμαι 60 ..Θα είναι 55 …
Θα σας θυμούνται ακόμα τις υποσχέσεις που κάνατε ως αγαπημένη παιδική ηλικία μου;
Θα θέλετε να είστε εκεί για μένα τότε;
Όταν είσαι 60, θα είμαι 55 …
Εγώ θα θυμάμαι πάντα αυτό που είχα υποσχεθεί ως αγαπημένη παιδική ηλικία σας.
Ναι θα είμαι εκεί για σας σε κάθε βήμα.

Αυτό είναι αυτό που αισθάνομαι είναι μαζί εδώ και 50 χρόνια μέσα. Ένα ομόλογο, το βάθος του οποίου εγώ πραγματικά δεν θέλουν να συστέλλονται σε λέξεις χωρίς νόημα. 50 χρόνια! 50 χρόνια είναι πολλά. Άστατος ειδύλλια και πετά το καλοκαίρι δεν θα πάρει ό, τι 50 χρόνια ως ένα ζευγάρι μέσα. Αυτό είναι σαν μια αιωνιότητα! Ρωτήστε οποιονδήποτε από τους εφήβους του σήμερα και 50 χρόνια θα φαίνεται σαν μια αδύνατη, ανεξιχνίαστο περίοδος για τους περισσότερους. Πέρα από την κατανόηση και πέρα ​​από την κατανόηση. Αλλά αυτό δεν είναι ό, τι αυτό σημαίνει για εσάς. Ήσουν με τη σύζυγό σας για 50 ολόκληρα χρόνια και αυτό είναι κάτι που οι περισσότεροι θα σας ζηλεύουν για. Για να μοιραστούν αυτό το δεσμό με κάποιον και να έχει κάποιος, μπορείτε να καλέσετε το δικό σας, να κατανοήσουν το πρόσωπο και την αγάπη της κάθε ιδιοτροπία. 50 χρόνια. Και σε αυτή 50η επέτειο του γάμου, πρέπει να υπάρχει κάποια ειδική δώρα επέτειο του γάμου για τη σύζυγό σας. Αλλά τι; Τι να την δώσει ο οποίος δεν έχει ήδη δοθεί; Πώς μπορώ να σας δείξω τι σημαίνει για εσάς; Ίσως κάποιες από αυτές τις ιδέες 50α γαμήλιο δώρο επετείου θα βοηθήσει.

50ος Δώρα γαμήλιας επετείου – Ιδέες

Δεν λέω ότι αυτές οι ιδέες δώρων 50ης επετείου του γάμου για τη γυναίκα μπορεί να αντικαταστήσει το ομόλογο που έχετε, είναι ακριβώς ένας απλός τρόπος για να δείξουμε της πόσο αυτή σημαίνει για εσάς.

Το δώρο του χρόνου
Ήσασταν ένας από αυτούς που ήταν πάντα απασχολημένος; Μια καριέρα που έπρεπε να διευθετηθούν; Μια δουλειά που απαιτούσε απαράμιλλη προσοχή σας; Και σε όλα αυτά η σύζυγος και τα παιδιά έπρεπε να είναι αρκετά γενναίος για να κατανοήσουν και να υποστηρίξουν; Χρόνος Δώστε της χρόνο. Υπόσχεσή της να περνούν το χρόνο τους μαζί της. Και δεν εννοώ καθορισμένη, όπως υπολογίζεται ώρα 4-5 στην παραμονή από Δευτέρα έως Πέμπτη, όχι. Να είστε εκεί γι ‘αυτήν στην πραγματική έννοια της! Περάστε χρόνο μαζί της. Σήκωσε για το τι χάσατε όλα αυτά τα χρόνια. Τίποτα άλλο δεν θα είναι περισσότερο πολύτιμο.

Το δώρο των αναμνήσεων
50 χρόνια. Μια αιωνιότητα του αναμνήσεις. Πάρτε της μέσα από το ταξίδι σας, μαζί με τη συλλογή όλα αυτά για αυτήν. Τι είμαι μιλάμε; Φωτογραφίες συσκευάζονται μακριά σε ένα εξαιρετικό άλμπουμ, τα βίντεο των προηγούμενων επετείους σας μαζί, δαγκώματα βίντεο όλων των μελών της οικογένειας και τους φίλους … κάτι ότι μπορεί να κρατούν πάντα κοντά στην καρδιά της και να δούμε από καιρό σε καιρό. Το τέλειο δώρο επετείου!

Το δώρο του χρυσού
Ναι εντάξει. Οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν το χρυσό. Αλλά αυτό δεν είναι γιατί ρωτάω για να δώσει το χρυσό της! Αν πιστεύετε σε gifting δώρα επετείου της από χρόνια παντρεμένος, τότε ο χρυσός είναι το θέμα αυτής της επετείου. Και χρυσά κοσμήματα είναι πραγματικά δεν είναι υπερτιμημένη! Αλλά αν αυτό δεν είναι το κόσμημα που θέλετε να πάτε μέσα για, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας και να καταλήξουμε με επίχρυσες κορνίζες φωτογραφιών ή βιβλία κλπ.

Το δώρο του εκπλήρωση ονείρων
Όνειρα. Μικρές ή μεγάλες. Θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο το τραγούδι σε καραόκε ή να επισκεφθείτε ένα μέρος μακριά. Εκπληρώστε αυτό το όνειρο.

Η επιστολή των 50 ετών
Δώρο η σύζυγός σας από μια συμβολική κάθε χρόνο που έχετε ήδη παντρεμένος! Δεν χρειάζεται να είναι ένα φυσικό δώρο θα μπορούσε να είναι μια επιστολή που την οδηγεί μέσα από ένα ταξίδι από το χρόνο σας μαζί. Για παράδειγμα, κατά τον πρώτο χρόνο του γάμου σας, αν εσείς μείνει σε ένα νοικιασμένο σπίτι και να αποθηκευτούν για ένα νέο, τότε γράψει γι ‘αυτό εν συντομία. Ομοίως, για όλα τα άλλα έτη ή αυτές που έχουν σημασία – όπως όταν τα παιδιά σας γεννήθηκαν κλπ.

Το άρθρο αυτό ελπίζουμε ότι θα έχουν δώσει την κατεύθυνση στην οποία θέλετε να πάτε για να πάρει εκείνα τα τέλεια δώρα 50ο επέτειο του γάμου για τη σύζυγό σας. Ελπίζω τώρα ξέρετε τι θέλετε να την πάρει, όπως είμαι βέβαιος ότι ξέρει τι θέλει να πάρει για εσάς. Οι υποσχέσεις που δόθηκαν ως αγαπημένοι παιδική ηλικία …

Οδηγίες για την πραγμάτωση καλάθια δώρων στο σπίτι
Τι να πάρει τη φίλη σας για τα γενέθλιά της
Δώρα γαμήλιας επετείου για τη γυναίκα
Φτηνές δώρα Χριστουγέννων για τους άνδρες
Θέματα καλάθι δώρων
Bachelorette Δώρα
Ιδέες δώρων επετείου για Γονείς
Long Δώρα απόστασης σχέση
25ος ιδέες δώρων επετείου γάμου
Καλή δώρα για τη μαμά
Καλύτερα δώρα για το φίλο

Leave a Reply