50ος Δώρα γενεθλίων Gag

Φυσικά, ένας 50α γενέθλια είναι πραγματικά, πραγματικά ξεχωριστό και θα υπάρξει όλα αυτά τα Heartwarming Δώρα και ευχές κάνουν τον τρόπο τους. Αλλά, αλλά, αλλά, δεν θα ήταν πραγματικά διασκεδαστικό, αν έχετε παρεκκλίνει λίγο από τον κανόνα και ήρθε με κάποια δώρα gag αντ ‘αυτού; Υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι το κορίτσι γενεθλίων ή αγόρι έχει μια αίσθηση του χιούμορ. Στη συνέχεια, και πάλι, δεν φέρει πραγματικά σε κάτι που είναι μέση ή επιζήμια. Απλά κάτι που δεν είναι το ίδιο παλιά, ίδια παλιά στο τμήμα των δώρων, και καλεί τους πολίτες να έχουν μερικά γέλια (το αγόρι ή το κορίτσι γενεθλίων, όπως καλά!). Λοιπόν, τι λέτε; Πεπεισμένοι για την ιδέα να φέρει στην διασκέδαση με μερικά από τα καλύτερα δώρα gag 50ο έτος της ηλικίας;

Ποικιλία Δώρα Gag

Το καλύτερο μέρος για αυτά τα δώρα gag είναι ότι προκαλούν γέλιο. Και ποιος δεν αγαπά το γέλιο να είναι ένα μέρος της ζωής τους; Το να είσαι ευτυχισμένη ημέρα των γενεθλίων σας και να ελαφρύνει το κλίμα, τώρα που πήρε να σημαίνει κάτι.

Bug Ice Cube
Μπορείτε να πάρετε για να εμφανιστεί αυτό το δώρο gag, χωρίς καν να χρειάζεται να περιμένετε για το πρόσωπο γενεθλίων για να το ανοίξετε. Το μόνο που κάνετε είναι να πάρετε το πλαστικό παγάκι (s), η οποία έχει ένα bug, εσώκλειστο σε αυτό και στη συνέχεια να ρίξει τον κύβο σε ποτήρι ποτό τους. Προσφορά για να τους και να περιμένουν για να πάτε στο κάτω μέρος του γυαλιού. Αηδία και διαπεραστικές κραυγές θα προκύψουν. Αυτό είναι όταν σας ανακοινώσουμε ότι είναι δώρο γενεθλίων τους. Μια ολόκληρη πολλή διασκέδαση, μπορώ να σας πω.

Το Time Capsule
Γνωρίζουμε, λοιπόν, την έννοια του χρόνου κάψουλες, σωστά; Όταν τα σημαντικά και εμφανή πράγματα από μια συγκεκριμένη εποχή βάλει σε ένα κουτί για να σηματοδοτήσει την ύπαρξή τους; Κάντε μια κάψουλα του χρόνου για το πρόσωπο γενεθλίων. Ποια είναι η gag σε αυτό; Υπερβάλλουν ηλικία τους και να θέσει σε πράγματα όπως ένα πλαστικό τροχό, δύο πέτρες με ένα σημείωμα «Οι πέτρες που χρησιμοποιούνται για να κάνουν φωτιά», ομοιώματα δεινοσαύρων και τα παρόμοια. Τίποτα σαν κι αυτό να πάρει το γέλιο μέσα.

Τα cookies σε ένα τηγάνι
Πάρτε κανένα φτηνό μπισκότα και τακτοποιήστε τα σε ένα τηγάνι σκούπα, στη συνέχεια, τυλίξτε το σύνολο δώρο και να θέσει σε μια διακοσμητική κορδέλα για δραματικές επιπτώσεις. Όταν το άτομο γενέθλια ανοίξει το δώρο, να γυρίσεις και να πούμε ότι ήταν το ψήσιμο τα cookies τους, όταν το σκάφος κατρακύλησε, αλλά κέρδισε το δικαίωμα έξω και πήρα για τους παρ ‘όλα αυτά. Πρώτο σοκ και στη συνέχεια peals του γέλιου, αυτό είναι ό, τι αυτό το δώρο gag υπόσχεται να δανείσουν.

Παίζοντας με το φόβο
Έρχεται με μια καλή ιδέα για δώρο gag είναι πολύ απλή αν πάρετε μόνο ένα απλό παράγοντα στο μυαλό – παίζουν με τους φόβους τους! Θα είστε φοβισμένοι από βατράχους, φίδια, σαύρες; Δώρο τυλίξτε ένα περίτεχνο δώρο που έχει τα απολύτως πραγματική πλαστικό αναζητούν πλάσματα. Ή αν φοβούνται των ταινιών τρόμου, έχουν κάποιο φόρεμα σε ένα τρομακτικό μάσκα και να χτυπήσετε το κουδούνι, να ζητήσει από το πρόσωπο γενεθλίων για να ανοίξει την πόρτα για το φόβο της ζωής τους. Στη συνέχεια, παρουσιάζουμε συνεσταλμένα τη μάσκα τους, όπως καλά άξιζε δώρο γενεθλίων τους.

Αυτές είναι μερικές από τις πιο καινοτόμες και δημιουργικές δώρα gag γενεθλίων που μπορείτε να εξετάσει. Το έργο του έρχεται με ένα δώρο gag ότι κάποιος δεν θα είναι καθόλου δύσκολη, τώρα θα γίνει αυτό; Έχετε ένα ωστικό κύμα και στη συνέχεια πηγαίνετε εύκολο για τους φτωχούς ψυχή, εντάξει;

Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες στροφή 40
Χριστουγεννιάτικα δώρα για το φίλο
2 Έτος Ιδέες Επέτειος
Δώρα για τα νεαρά ζευγάρια
Ρομαντικό Δώρα: Χειροτεχνία για Boyfriend
Μοναδικά δώρα για τις γυναίκες
Χαριτωμένα Χριστουγεννιάτικα δώρα για το φίλο
Ιδέες δώρων Συνταξιοδότηση
Μοναδικές ιδέες καλάθι δώρων
Ρομαντικές ιδέες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Μεγάλη Δώρα για τις γυναίκες

Leave a Reply