6 μηνών ιδέες δώρων επετείου

Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που ήταν σε σχέση με το εν λόγω ειδικό κάποιος, και θα θέλατε να γιορτάσουμε την επέτειό σας με έναν ιδιαίτερο τρόπο – με τους gifting κάτι το ιδιαίτερο. Έχετε σκεφτεί για τα ρούχα και κοσμήματα, αλλά φαίνεται μάλλον κοινές επιλογές που κάνουν και δεν σας ενθουσιάσει καθόλου. Αντ ‘αυτού, θα θέλατε να δώσει το σύντροφό σας κάτι στοχαστικό ότι θα αγαπάμε.

Σχεδιασμός για το δώρο

Πριν αρχίσετε να ψάχνετε γύρω για ένα δώρο για το σύντροφό σας, να καθίσουν και να σημειώνω τα πράγματα που αυτός / αυτή θέλει. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σκεφτεί από τις καλύτερες επιλογές δώρων που διατίθενται στην αγορά.
Στη συνέχεια, γράψτε τον προϋπολογισμό σας για την αγορά του δώρου. Αυτό θα κάνει την αναζήτησή σας για το κατάλληλο δώρο πολύ πιο εύκολο.
Εάν είστε σε έναν πολύ μικρό προϋπολογισμό, θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάνοντας ένα δώρο για τη δική σας, σύμφωνα με το γούστο και τη δημιουργικότητά σας.

Ιδέες δώρων επετείου για Her

Ακόμα κι αν έχω πει νωρίτερα ότι τα ρούχα είναι κοινές επιλογές για ένα δώρο, κορίτσια ποτέ δεν κουράζονται περισσότερο. Έτσι αναζήτηση για τις τελευταίες τάσεις σε απευθείας σύνδεση ή σε περιοδικά των γυναικών και να αγοράσετε αυτό που θα φανεί πραγματικά καλό για σας γυναίκα. Μην ξεχάστε για την αγορά ταιριάζουν κοσμήματα και άλλα αξεσουάρ που θα το συνοδεύουν.
Λαμβάνοντας της έξω για ένα πικνίκ ή σύντομο ταξίδι θα ήταν μια υπέροχη ιδέα για δώρο για το κορίτσι σας. Μπορείτε να την πάρετε στο ίδιο εστιατόριο ή στον τόπο που επισκέφτηκε την πρώτη ημερομηνία σας, και επαναλάβετε ό, τι κάνατε εκείνο το βράδυ. Θα ήταν ο τέλειος τρόπος για να αγαπάμε το πρώτο σας ραντεβού. Κορίτσι σας μπορεί ακόμη και να ευχάριστη θέση να πάει σε ένα ειδικό ταξίδι διακοπών μαζί σας στον προορισμό των ονείρων της.
Χόμπι δώρα είναι καλές επιλογές δώρων για τα κορίτσια. Για παράδειγμα, αν το κορίτσι σας είναι ένας εραστής βιβλίο, επιλέξτε κάποια βιβλία από αγαπημένους συγγραφείς της ή να πάει μέσα για ορισμένες περιορισμένες βιβλία έκδοση που θα αποδειχθεί ότι είναι καλό αναμνηστικά. Εάν ο σύντροφός σας αρέσει να ζωγραφίζει, θα μπορούσε να δώρο ένα σετ ζωγραφικής με πλήρη καμβά, διαφορετικά πινέλα, χρώματα, κλπ. Με το να σκεφτόμαστε τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά τους αγαπημένους σας, μπορείτε να έρθετε επάνω με μερικές λαμπρές ιδέες.
Αν το κορίτσι σας τυχαίνει να είναι ένα στιλβωμένο ταινία, τότε φροντίστε να κλείσετε εισιτήρια για την ταινία ότι είναι πραγματικά πρόθυμοι να παρακολουθήσετε.
Εάν είστε σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό και δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να αγοράσει ένα ακριβό δώρο για τη φίλη σας, την θεραπεία με ένα σπιτικό δείπνο. Cook ένα πιάτο που αγαπά και την καλώ για ένα δείπνο στο φως των κεριών στο σπίτι σας. Μην ανησυχείτε, ακόμη και αν δεν είστε ένας καλός μάγειρας, όπως αυτή θα εκτιμήσουν σίγουρα τις προσπάθειες που έχουν γίνει από εσάς.

Ιδέες δώρων επετείου για Αυτόν

Ηλεκτρονικές συσκευές είναι μία από τις καλύτερες ιδέες δώρων επετείου για τους άνδρες. Εάν έχετε ένα υψηλό προϋπολογισμό για να αγοράσει ένα δώρο για το φίλο σας, μπορείτε να επιλέξετε από τη μεγάλη ποικιλία των ηλεκτρονικών gadgets διαθέσιμο στα καταστήματα. Αν είναι λάτρης της μουσικής, πάμε για ένα MP3 player, iPod, κλπ. Ένας προσωπικός υπολογιστής, φορητός υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο, κλπ., θα πρέπει επίσης να είναι μεγάλες ιδέες δώρων για τους άνδρες.
Τα περισσότερα παιδιά είναι τρελός για τον αθλητισμό και τους αρέσει να περνούν ώρες πριν από την τηλεόραση, όταν αγαπημένη τους ομάδα παίζει. Έτσι, με αυτή την ευκαιρία της επετείου, το δώρο σας φίλος σας ένα εισιτήριο για το αγαπημένο αθλητικό γεγονός του. Αυτός σίγουρα θα είναι ενθουσιασμένος για να παρακολουθήσουν τη ζωντανή απόδοση από τα αγαπημένα αστέρια αθλήματα του. Ένα εισιτήριο για μια συναυλία με το αγαπημένο μουσικό συγκρότημα του θα ήταν μια θαυμάσια ιδέα για δώρο.
Οι περισσότεροι άνδρες αγαπούν να λάβουν τα δώρα για προσωπική χρήση από τους αγαπημένους τους, δεδομένου ότι μια τέτοια δώρα εκφράζουν την αγάπη και στοργή σε ένα επιπλέον ιδιαίτερο τρόπο. Αν ο άνθρωπος σας είναι εργασιομανής, στη συνέχεια, να τον πάρει μερικά πουκάμισα, γραβάτες, ξύρισμα κιτ, κλπ. για την επέτειο 6 μηνών.
Αν και αυτά τα δώρα ακούγεται πραγματικά μεγάλη, δεν είναι πραγματικά απαραίτητο να ξοδεύουν τόσο πολύ σε μια επέτειο 6 μηνών. Δώρα, όπως ένα CD μουσικής, μια ταινία DVD, ένα μπουκάλι σαμπάνια ή ένα χειροποίητο ευχετήρια κάρτα με ένα ποίημα αγάπης έγραψε από εσάς, όλοι θα πρέπει να αποτιμώνται από το φίλο σας.

Να θυμάστε, πάνω από την τιμή του δώρου, είναι τα συναισθήματα πίσω από το δώρο που καθιστά ανεκτίμητη για το σύντροφό σας. Κρατήστε αυτό κατά νου και να αναζητήσουν ότι ιδιαίτερο δώρο για το ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή σας. Επίσης, οι δαπάνες για την ημέρα μαζί είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να δώσετε στο σύντροφό σας για 6 μήνες επέτειο σας. Ντους σύντροφό σας με αγάπη και να δείξει πόσο αυτός / αυτή σημαίνει για εσάς.

Ιδέες δώρων γενεθλίων για τη μαμά
Hot Χριστουγεννιάτικα Δώρα 2012
Τι να πάρει τη φίλη σας για τα γενέθλιά της
Ιδέες καλάθι δώρων
Πράγματα που πρέπει να κάνει για το φίλο σας
Μοναδικές ιδέες καλάθι δώρων
Καλή δώρα γενεθλίων
Ιδέες δώρων για τη φίλη
Χριστουγεννιάτικα δώρα για τον μπαμπά 2012
Περαστικά ιδέες δώρων
Δώρα επετείου 25ης

Leave a Reply