Bachelorette ιδέες δώρων

Όλοι γνωρίζουμε ότι η ζωή ενός κοριτσιού αλλάζει εντελώς μετά το γάμο, λόγω της επιβάρυνσης των αρμοδιοτήτων και ορισμένων βασικών καθηκόντων. Έτσι, αυτό είναι το καθήκον των συγγενών, φίλων της και καλά άτομα που έρχονται να κάνουν τις ημέρες πριν από το γάμο της, πολύ ιδιαίτερο και την προετοιμασία της για τη ζωή μετά το γάμο. Οργανώνοντας μια υπέροχη έκπληξη και bachelorette πάρτι γι ‘αυτήν και δίνοντας μερικές από τις δημιουργικές ιδέες δώρων bachelorette θα ήταν μια μεγάλη ιδέα πράγματι. Αλλά, ποια είναι τα χαριτωμένα ιδέες δώρων bachelorette που μπορεί να εντυπωσιάσει πραγματικά; Αν αυτή είναι η ερώτηση στο μυαλό σας, τότε η διασκέδαση ιδέες για δώρα bachelorette που αναφέρονται παρακάτω θα σας βοηθήσουν πολύ.

Μοναδικά δώρα Bachelorette

Νέα Επώνυμα Ρούχα
Νεαρά κορίτσια αγαπούν να ντύσει επάνω σε ένα κομψό τρόπο και δεν παίρνουν ποτέ κουρασμένος για να δοκιμάσετε καινούργια ρούχα. Έτσι, αγοράζοντας ρούχα από μερικά από τα καλύτερα εμπορικά σήματα διαθέσιμα στην αγορά θα μπορούσε να είναι μια από τις καλύτερες ιδέες δώρων bachelorette. Επισκεφτείτε ένα τοπικό εμπορικό κέντρο και κατάστημα για κάποια περιστασιακή καθώς και επίσημα ρούχα. Όταν οργανώσετε το bachelorette πάρτι, δίνουν τα ρούχα για να την ως δώρο σε ελκυστικά συσκευασμένα κιβώτια. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε νυφικά για την οποία μπορεί να φορέσει την ημέρα του γάμου της.

Κοσμήματα
Χρυσά και ασημένια κοσμήματα μπορεί να είναι μία από τις καλύτερες ιδέες δώρων bachelorette για τα κορίτσια παντρεύονται σύντομα. Το δώρο κοσμήματα από εσάς μπορεί να κάνει το βλέμμα πολύ θεός στις φωτογραφίες του γάμου της και θα παραμείνει μαζί της όλη της τη ζωή. Μπορείτε επίσης να πάρετε το όνομά της χαραγμένο πάνω στα αντικείμενα κοσμήματα για να κάνουν ένα εξατομικευμένο δώρο.

Αρώματα
Σχεδόν όλα τα νεαρά κορίτσια είναι λάτρης των αρωμάτων και, ως εκ τούτου, δίνοντας μπουκάλια αρωμάτων πολυτελείας μπορεί να είναι καλές ιδέες για δώρα bachelorette. Για να ψωνίσει για τα αρώματα, έχετε πολλές επιλογές, καθώς υπάρχουν μια σειρά από εμπορικά σήματα διαθέσιμα στην αγορά. Αγοράστε το μπουκάλι άρωμα, ακόμη και αν αυτό είναι λίγο ακριβό να φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του κοριτσιού και τυλίξτε δώρο ελκυστικά. Χειρονομία σας παρουσιάσει αρώματα περισσότερες από μία μάρκες σίγουρα θα εκτιμηθεί από αυτήν.

Κουπόνια διακοπές μήνα του μέλιτος
Μετά το γάμο, ο φίλος σας θα πάει προφανώς για ένα μακρινό διακοπές μήνα του μέλιτος. Έτσι, αντί να φέρουν το βάρος της από αυτή τη δαπανηρή διακοπές, μπορείτε να παρουσιάσετε ένα ταξιδιωτικό κουπόνι για μήνα του μέλιτος της ως μια ευχάριστη έκπληξη. Επιλέξτε μια ειρηνική, γαλήνια προορισμός μήνα του μέλιτος για την οποία είναι μακριά από το θόρυβο και τη ρύπανση της πόλης. Βεβαιωθείτε ότι η ταξιδιωτική εταιρεία που προσφέρει τις συσκευασίες μήνα του μέλιτος έχει μια καλή φήμη για την παροχή καλών υπηρεσιών, έτσι ώστε αυτή δεν έχει να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της παραμονής της.

Ένα νέο ρολόι
Η τρέλα για τα νέα ρολόγια ήταν πάντα με τα νεαρά κορίτσια. Εάν γνωρίζετε ότι της αρέσει ρολόγια από μια συγκεκριμένη εταιρεία, στη συνέχεια να πάρει ακριβώς γι ‘αυτήν ως δώρο γάμου. Το ρολόι θα ήταν μια ένδειξη της αγάπης σας και τη φροντίδα γι ‘αυτήν.

Κουπόνια Spa
Η τελετή του γάμου, οι καλεσμένοι υποδοχή και συνάντηση και συγγενείς τους μετά είναι πολύ κουραστικό και, ως εκ τούτου, δίνοντάς της ένα κουπόνι spa ως δώρο θα ήταν μια καλή ιδέα. Εδώ, μπορεί να χαλαρώσουν για λίγες ώρες, να περάσουν μερικές ήσυχες στιγμές και να νικήσει το άγχος στη ζωή της με έναν εύκολο τρόπο.

Αυτές ήταν μερικές από τις ενδιαφέρουσες ιδέες δώρων bachelorette που μπορείτε να σκεφτείτε. Αυτο που τα στοιχεία μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως δώρα και θα εκτιμηθεί περισσότερο από αυτήν. Τα συναισθήματα που συνδέονται με τα δώρα θα προσελκύσει περισσότερο από ό, τι σε αυτήν πόσο μεγάλο ή δαπανηρή δώρο σας. Έτσι, πιστεύω σε αυτές τις γραμμές και να πάρει το δώρο αμέσως πριν να είναι πολύ αργά! Καλή Τύχη!

Κορυφαία δώρα 2012
Δώρα Gag για τις γυναίκες
Δώρα επέτειος γάμου για τον άντρα
Δημιουργικές ιδέες δώρων
40α δώρα γενεθλίων
Χριστουγεννιάτικα δώρα για Υπαλλήλων
Ιδέες δώρων γενεθλίων για το φίλο σας
Φτηνές Ιδέες γενεθλίων για τον
Χριστουγεννιάτικο δώρο ιδέες Exchange
Cool δώρα για το φίλο
Ένας Δώρα επέτειο ενός έτους για γυναίκα

Leave a Reply