Best Δώρα 50η επέτειος γάμου

50 χρόνια είναι ένα πραγματικά μεγάλο χρονικό διάστημα για να είναι με κάποιον. Μια πραγματικά, πραγματικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί Ι.. καμία αναμονή, θα πρέπει να φαντάζομαι το δεσμό που θα αναπτύξει, όταν ένα ζευγάρι έχει ένα ζευγάρι για το πολύ έναν χρόνο; Πραγματικά, δεν μπορεί και δεν πρέπει. Αλλά ξέρω αυτό το πολύ, αν οι σχέσεις είναι κάτι να πάει με, ο συγχρονισμός ότι το ζευγάρι θα ήταν, την αγάπη που θα μοιράζονται, ο δεσμός που θα μπορούσαν να στηρίξουν, την υποστήριξη που θα δαπανήσει, τις αναμνήσεις που θα αγαπάμε, θα ήταν κάτι πραγματικά ιδιαίτερο, πέρα ​​από κάθε σύγκριση και εντελώς άχρηστο αν προσπάθησε να αναπαραχθούν σε χαρτί. Μια σχέση έτσι και το χρόνο τους μαζί χρειάζεται να δοθεί η δέουσα της. Θα πρέπει να γιορτάζεται. Και αν οι λέξεις δεν μπορούν να το κάνουν, τότε θα εξαρτηθεί από τις δράσεις, αλλά θα το πετύχουμε. Αν είστε ένας από το ζευγάρι ή αν είναι οι γονείς σου γιορτάζει την 50ή επέτειό τους, και πρέπει να υπάρχουν κάποιες ιδέες για δώρα … γιατί, εδώ είναι εκείνα ακριβώς το ίδιο.

Μοναδικά 50ο δώρα επετείου

50 χρόνια συντροφικότητας. Αίσθηση ειδικά για σας δεν το κάνει; Έτσι γιορτάζει το χρόνο σας μαζί και θέλουν να είναι εκεί για τον άλλον είναι αυτό που είστε ελπίζοντας για αυτήν την επέτειο του γάμου, καθώς και. Αλλά μέχρι να coz 50 χρόνια της συντροφικότητας μια εγκοπή »δεν έρχονται με την ίδια ευκολία. Και για να σας βοηθήσει, εδώ είναι μερικές από τις ιδέες δώρων 50η επέτειο που μπορείτε να εξετάσει.

Κουτί Μνήμες
50 κηλίδες στο σπίτι και 50 διαφορετικά μηνύματα για το μάζεμα. Απόκρυψη chits και να τους ζητήσει να τους πάρει. Εντάξει, δεν το κάνουμε αυτό. Εδώ είναι τι θα κάνεις. Δεδομένου ότι ο χρυσός είναι το επίσημο θέμα των 50 ετών του γάμου, να πάρει ένα χρυσό κουτί και στη συνέχεια θα τοποθετούνται σε χαρτονομίσματα των 50 από το χρόνο σας μαζί. 50 μνήμες όλα τυλιγμένα σε χρόνο. Στη συνέχεια, ανοίξτε το chits ένα προς ένα και ξαναζήσουμε αυτές τις αναμνήσεις μαζί, πάλι από την αρχή.

Δώρα του χρυσού
Δεδομένου ότι ο χρυσός είναι το επίσημο θέμα των 50 ετών, να πάει με το θέμα και το δώρο τους σε χρυσό πάντα. Αυτό και μόνο θα γνωρίζουμε σίγουρα είναι ένα από τα καλύτερα δώρα για τη γυναίκα. Αλλά αυτό σίγουρα δεν περιορίζεται σε γυναίκες μόνο, το ξέρεις; Ποιες είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να δώρο; Χρυσή σκελετούς γυαλιών, φωτογραφία γάμου σας γίνει σε ένα πλαίσιο χρυσές αλυσίδες, χρυσός … οι επιλογές είναι απεριόριστες. Το μόνο που χρειάζεται να το μηδέν πέρα ​​από την επιφάνεια και θα έχετε ό, τι ψάχνετε.

50ος Δώρα επετείου για Γονείς

Πόσο περήφανος αισθάνεσαι; Οι γονείς γιορτάζει την 50ή επέτειο του γάμου τους! Δεν είναι ένα θαυμάσιο, από το συναίσθημα κόσμο; Και ενώ σας εμπνεύσει να είναι σαν κι αυτούς όλο και περισσότερο κάθε μέρα, προς το παρόν, το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να τους κάνει να αισθάνονται πολύ, πολύ ιδιαίτερο για την επίτευξη αυτού ορόσημο στη σχέση τους. Με μια τέτοια συντριπτική σκέψης στροβιλίζονται γύρω στο μυαλό σας, θα χρειαστείτε κάποια σαφήνεια και διαύγεια για αυτό θα χρειαστεί μερικές ιδέες. Στη συνέχεια, εδώ είναι μερικά από αυτά τα ίδια.

Fly Away Them
Πετάξτε τους μακριά σε ένα μέρος που έχετε πάντα ήθελε να επισκεφθεί. Ακόμη καλύτερα; Μάθετε πού πήγαν για μήνα του μέλιτος τους και να τους στείλετε πίσω εκεί συσκευασίας. Η πλημμύρα των αναμνήσεων θα συμβεί, η εκ νέου διαβίωσης των εμπειριών θα συμβεί, καθώς και ένα πολύ, πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι θα αφήσει πίσω.

Οικογένεια χαιρετάει Επιστροφή
Δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί να έχουν μια 50η επέτειο του γάμου για να μοιραστεί με τον ειδικό, το ξέρεις; Δεν προκαλεί έκπληξη λοιπόν ότι όλοι θα θέλουν να επεκτείνουν τις θερμές ευχές τους για το ζευγάρι και να είναι ένα μικρό μέρος στην ευτυχία τους. Αυτό είναι όπου θα έρθει μέσα Μαζέψτε όλους τους φίλους τους, τα μέλη της οικογένειας και οι συνεργάτες του και να τους ζητήσει να μοιραστούν κάτι που θυμάστε σχετικά με το ειδικό ζευγάρι. Ένα γράμμα, ένα περιστατικό, φωτογραφίες, προσωπικά μηνύματα σε μαγνητοσκοπημένο βίντεο και περισσότερο σαν αυτό. Αυτές οι συλλέγονται και στη συνέχεια να παίξει το βίντεο και να μοιραστούμε αυτές τις ιδιαίτερες αναμνήσεις με το ζευγάρι. Είναι βέβαιο ότι θα είναι μια πολύ συναρπαστική εμπειρία.

Best 50η επέτειο του γάμου δώρα που ήθελε και ελπίζω ότι είναι ό, τι έχεις. Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συγκεντρώσει τα δώρα και το δώρο τους στον ειδικό ζευγάρι. Μια ειδική μνήμη θα είναι εκεί. Κάτι για να αγαπάμε, καθώς και.

Φτηνές δώρα Χριστουγέννων για τους άνδρες
Καλάθια δώρων για τα παιδιά
Πώς να κάνει ένα δέντρο χρήματα
Πώς να κάνει ένα καλάθι δώρων κρασιού
30η δώρα γενεθλίων
40α δώρα γενεθλίων για τη γυναίκα
20η επέτειος παραδοσιακό δώρο
Χριστουγεννιάτικα δώρα για νεόνυμφους
Δημιουργικές ιδέες δώρων για το φίλο σας
50ος Δώρα επετείου για Γονείς
Χειροποίητα δώρα Χριστουγέννων

Leave a Reply