Crafts Ημέρα του Πατέρα

Η ερχόμενη Κυριακή είναι μια ξεχωριστή μέρα, γιατί είναι Ημέρα του Πατέρα! Ξέρετε γιατί Ημέρα του Πατέρα έρχεται πάντα την Κυριακή (καλά, στα περισσότερα μέρη του κόσμου); Επειδή η Κυριακή είναι η στιγμή όταν ο μπαμπάς παίρνει να μείνει στο σπίτι μαζί σας. Έτσι, πώς σκοπεύετε να κάνετε αυτές τις γιορτές αξέχαστη γι ‘αυτόν; Είμαι βέβαιος ότι θέλετε να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για τον μπαμπά σας, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνουν την ημέρα του όλο και πιο ειδικά. Μπορείτε να μαγειρέψετε τον κάποιο ωραίο πρωινό, να τον βοηθήσει στον κήπο, ή, όπως κάνουν τα περισσότερα παιδιά για τον μπαμπά τους, τον αγοράσει ένα δώρο. Δεν είναι μόνο για την αγορά και την παρουσίαση κάποιο ακριβό δώρο, αλλά επιθυμούν τον με έναν ιδιαίτερο τρόπο? Και τι θα ήταν πιο ειδικά αν κάνετε ένα δώρο γι ‘αυτόν με δική σας! Αν θέλετε να πάρετε κάποιες ιδέες για τις τέχνες και χειροτεχνίες για την ημέρα του Πατέρα, τότε είστε στο σωστό σελίδα. Εδώ είναι βιοτεχνία μέρα κάποιοι εύκολο Πατέρα για παιδιά και ενήλικες, καθώς και.

* Κάντε κλικ στις εικόνες για μια καλύτερη εικόνα.

Ζωγραφική Fabric

Αν αγαπάτε τη ζωγραφική, τότε εδώ είναι μια ευκαιρία για να δείξει πόσο πολύ αγαπάτε τον μπαμπά σας μέσα από το ταλέντο σας. Ύφασμα ζωγραφική είναι πολύ εύκολη, και μπορείτε να κάνετε δώρο ημέρας ένα φοβερό του πατέρα του με αυτό. Αν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να ζητήσετε από έναν ενήλικα (όχι ο μπαμπάς σας), για να σας βοηθήσει. Να τι χρειάζεται να γνωρίζετε.

»
Αποκτήστε ένα νέο απλό t-shirt? Μαύρο ή λευκό είναι το καλύτερο για αυτό το έργο.

»
Επίσης, να πάρετε τα αγαπημένα χρώματα του πατέρα σου ή ύφασμα-ακρυλικό χρώμα.

»
Χρειαστούν 3-4 επίπεδες πλάκες, ανάλογα με τον αριθμό των χρωμάτων που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε και να μεταφέρει κάθε χρώμα σε κάθε της πλάκας? Ένα χρώμα σε μία πλάκα.

»
Τοποθετήστε ένα χοντρό χαρτόνι, πλαστικό ή φύλλο στο εσωτερικό του t-shirt, έτσι ώστε το χρώμα δεν πάρει αλλοιωμένους, ενώ έχετε ζωγραφίσει το σχέδιό σας. Μπορείτε να έχετε είτε αυτό το σχέδιο στο μπροστινό ή πίσω μέρος του t-shirt. Αν έχετε το χρόνο, μπορείτε να βάψετε τα δύο, το μπροστινό και το πίσω μέρος.

»
Τα σχέδια στις εικόνες για το αριστερό και το δεξί σας θα σας δώσει μια ιδέα για το τι μπορείτε να μπογιά. Αν νομίζετε ότι δεν θα είναι σε θέση να ζωγραφίσει αυτά τα σχέδια, μπορείτε να βυθίσετε τα δύο χέρια σας στο χρώμα βαφής και πιέστε τους κατά την t-shirt. Αφού έχετε τοποθετήσει τα χέρια σας στο t-shirt, τα αποσύρει προσεκτικά, έτσι ώστε ο σχεδιασμός δεν μουτζούρα. Αφήστε το t-shirt στεγνώσει εντελώς.

»
Μπορείτε επίσης να κόψετε κάποιο υλικό ύφασμα από παλιά ρούχα σας (αυτά που δεν φορούν πια) και τις κόβουμε σε σχήμα αλφάβητα με τη βοήθεια ενός ενήλικα. Η εικόνα στα δεξιά σας γίνεται με τον ίδιο τρόπο. Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτά τα μοσχεύματα για ένα t-shirt, ή μια κάρτα. Αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι ένα μεγάλο δώρο για τον μπαμπά σας.

Ζωγραφική Egg and Crafts

Αυτό είναι μια άλλη ενδιαφέρουσα ιδέα σκάφος που μπορεί να είναι ένα φοβερό αναμνηστικό για τον μπαμπά σας. Το καλύτερο πράγμα για ένα αυγό είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο από το εσωτερικό, και στο εξωτερικό. Έτσι, μόλις τελειώσετε τρώει τα σωθικά, χρησιμοποιήστε το κέλυφος για να δημιουργήσει μερικά μοναδικά είδη διακόσμησης που ο μπαμπάς σας μπορεί να κρατήσει πάνω στο γραφείο του. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε –

»
Για την εμφάνιση του Elvis: Χρειάζεται ένα ελατήριο στυλ στήριγμα αυγών, το χρώμα ή το νερό χρώματα, χαρτί χαρτόνι, λευκό διακοσμητικό χαρτί, κάποια αξεσουάρ για να διακοσμήσουν, κόλλα, και, φυσικά, το αυγό.

»
Χρησιμοποιήστε το χαρτόνι χαρτί για να κάνουν τα γυαλιά ηλίου, τα όπλα, και τα μαλλιά του Elvis.

»
Βάψτε τα στοιχεία αυτά στα επιθυμητά χρώματα. Επίσης, το αυγό χρώμα με λευκό χρώμα? Και αφήστε όλα αυτά τα στοιχεία για να στεγνώσει εντελώς.

»
Όταν όλα τα στοιχεία που είναι στεγνά, όλα τα κολλήσετε στο ωάριο με τη βοήθεια της κόλλας, ή διαφανή ταινία. Διακοσμήστε με μερικά εξαρτήματα.

»
Για την Γλάστρα: Ένα πολύ απλό και όμορφο στοιχείο για να κάνει? Γι ‘αυτό θα χρειαστείτε ένα κέλυφος του αυγού, μικρά τεχνητά άνθη με τα στελέχη, και μερικές διακοσμητικές πέτρες ή ζελέ κύβους.

»
Πάρτε ένα κέλυφος του αυγού σπάσει στη μέση, και πλύνετε το εντελώς, έτσι ώστε να μην μυρίζουν τον κρόκο του αυγού. Πλύνετε το κέλυφος προσεκτικά έτσι ώστε να μην σπάσει.

»
Πάρτε το καθαρό και στεγνό κέλυφος του αυγού? Και να συμπληρώσετε κάποιες διακοσμητικές μπάλες (κατασκευασμένο από gel) ζελέ στο κέλυφος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα του ζελέ μπάλες και να κάνετε το αντικείμενο να φαίνονται πιο ελκυστικά. Εάν αυτά δεν είναι διαθέσιμα, μπορείτε να αγοράσετε μερικά διακοσμητικά κρύσταλλα, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά ελαφρύ για το κέλυφος για να χειριστεί το βάρος τους.

»
Τοποθετήστε μερικά τεχνητά λουλούδια στο κέλυφος και δώρο για τον μπαμπά σας. Αν θέλετε, μπορείτε να βάψετε Happy Ημέρα του Πατέρα στο κέλυφος του αυγού, καθώς και.

Σημειωματάριο για τον μπαμπά

Γνωρίζετε ότι ο μπαμπάς έχει πολλά πράγματα για να αναλάβει τη φροντίδα του, έτσι δεν είναι; Και γνωρίζετε επίσης ότι παίρνει πολύ αναστατωμένος όταν ξεχνά κάποια σημαντικό πράγμα που έπρεπε να κάνει. Οπότε, γιατί να μην του δώσει κάτι που τον βοηθά να θυμόμαστε το σημαντικό έργο του; Κάντε ένα σημειωματάριο για αυτόν! Είναι πολύ εύκολο να κάνει. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε –

»
Θα απαιτήσει ένα ζευγάρι από χαρτιά μεγέθους Α4, ένα πολύχρωμο φύλλο από χαρτόνι, χαρτί γροθιά, μια σειρά σπιράλ (ακόμη και ένα διακοσμητικό νήμα θα κάνει), τα χρώματα και μολύβι για να κάνουν το σχεδιασμό για την κάλυψη του σημειωματάριο.

»
Πάρτε ένα ζευγάρι των φύλλων Α4 μέγεθος του λευκού χαρτιού. Ο αριθμός των φύλλων θα εξαρτηθεί από το πάχος του σημειωματάριο. Μπορείτε να πάρετε περίπου 8 με 10 φύλλα, έτσι ώστε όταν τα διπλώσετε για να κάνει το σημειωματάριο, μπορείτε να πάρετε περίπου 30 – 40 σελίδες (συμπεριλαμβανομένων δύο πλευρές της σελίδας).

»
Διπλώστε τα εν λόγω φύλλα σε μισό για να κάνουν ένα βιβλίο που μοιάζει με μοτίβο. Κόψτε τα φύλλα αυτά από τη γραμμή που σχηματίζεται από την πλευρά της.

»
Τώρα, πάρτε όλα αυτά τα φύλλα μαζί και να τα τοποθετήσετε μαζί. Όπως και το πώς ο δάσκαλός σας κρατά φύλλα απάντησή σας αφού τελειώσετε με τις εξετάσεις σας!

»
Διπλώστε τα εν λόγω φύλλα σε μισό για να δημιουργήσετε μια κεντρική γραμμή που θα σας βοηθήσουν να γροθιά τρύπες τους. Punch δύο τρύπες, ένα στην κορυφή και ένα στο κάτω μέρος της σελίδας, σε ίση απόσταση από τη σήμανση, διατηρώντας παράλληλα τις σελίδες σε διπλωμένη τρόπο.

»
Τώρα, πάρτε το φύλλο από χαρτόνι και κόβουμε το ίδιο μέγεθος με τις σελίδες που έχετε γρονθοκόπησε στο προηγούμενο βήμα. Θα πρέπει να γίνουν δύο κομμάτια από αυτά τα φύλλα από χαρτόνι για την κάλυψη της μπροστά και πίσω από το σημειωματάριο.

»
Μπορείτε να κάνετε κάποιο ωραίο σχεδιασμό για την κάλυψη του σημειωματάριο. Οι εικόνες για το αριστερό και το δεξί σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως παραδείγματα. Αν δεν θέλετε να επιστήσω, μπορείτε να γράψετε κάποια ενδιαφέρουσα προσφορά ή ένα ποίημα για τον μπαμπά σας.

»
Αφού έχετε κάνει το σχεδιασμό, και φρόντισε να είναι εντελώς στεγνό και γίνει? Μπορείτε να τοποθετήσετε τα έγγραφα και τα καλύμματα μαζί, και να θέσει μια σειρά, ή ένα διακοσμητικό νήμα μέσα από τις τρύπες, δεσμεύοντας το σημειωματάριο μαζί.

»
Μπορείτε να δέσετε τα κορδόνια, ή το νήμα σε σχήμα τόξου για να κάνει το σημειωματάριο ελκυστική εμφάνιση. Ή αλλιώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συμβολοσειρές σπείρα, όπως στην εικόνα στα δεξιά σας.

Photo Collage

Κάθε φορά που πηγαίνουμε για μια εκδρομή, ο μπαμπάς είναι πάντα έτοιμο με την κάμερά του να συλλάβει όλες τις στιγμές διασκέδασης. Μήπως ο πατέρας σου κάνει το ίδιο; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε δείξτε του ότι έχετε πάρα πολύ, μπορεί να κάνει κάτι ιδιαίτερο γι ‘αυτόν με τη χρήση αυτών των όμορφες εικόνες. Πήγαινε να κάνει ένα κολάζ! Είναι πολύ απλό να κάνει, και δεν παίρνει πολύ χρόνο ακόμη. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε –

»
Θα χρειαστεί ένα πολύχρωμο φύλλο από χαρτόνι, ένα ραβδί κόλλας, καθώς και μια συλλογή από αρκετές από τις εικόνες της οικογένειάς σας.

»
Αποφασίστε σχετικά με το πώς θέλετε να τοποθετήσετε τις εικόνες. Μπορείτε είτε να τα τοποθετήσετε σε οριζόντια θέση, με ενιαίο τρόπο? Ή, μπορείτε να αφήσετε την ομοιομορφία και τοποθετήστε τα σε ένα ζιγκ-ζαγκ τρόπο, αλλά βεβαιωθείτε ότι το βλέμμα του κολάζ είναι ελκυστική και οι εικόνες είναι ελκυστικά ορατά.

»
Μόλις έχετε αποφασίσει για την τοποθέτηση, χρησιμοποιήστε ένα ραβδί κόλλας, να κολλήσει τις εικόνες στο χαρτόνι. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να γράψετε κάποια μηνύματα ή αποσπάσματα για τον μπαμπά σας.

»
Σφραγίδα συλλογή είναι ένα διάσημο χόμπι για πολλά παιδιά και ενήλικες. Αν ο μπαμπάς σας έχει επίσης το χόμπι της συλλογής γραμματοσήμων, τότε μπορείτε να κάνετε ένα κολάζ από τον ίδιο και το δώρο για αυτόν? Όπως στην εικόνα στα δεξιά σας.

Ισοπαλία για τον μπαμπά σας

Κάθε ένας και κάθε παιδί έχει κάποιες ιδιαίτερες στιγμές με τη μαμά και τον μπαμπά τους. Για παράδειγμα, όταν ήμουν παιδί, ο μπαμπάς μου θα μου πάρει πάντα στο ζωολογικό κήπο για να βλέπετε το αγαπημένο σας πουλί μου? Το παγώνι. Έτσι, είχα κάνει ένα σχέδιο όπου εγώ και ο πατέρας μου είναι στο ζωολογικό κήπο, με ένα παγώνι δίπλα μας. Έχετε μια ειδική δραστηριότητα που σας αρέσει να κάνετε με τον πατέρα σας; Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από κάμπινγκ στην αλιεία για την κηπουρική. Έτσι, την ημέρα του Πατέρα, ο μπαμπάς σου πω πόσο εκτιμούν τις στιγμές περάσαμε μαζί. Κάντε τον ένα σχέδιο. Μερικά παραδείγματα δίνονται στα αριστερά σας και δεξιά.

Σχέδιο σας θα φαίνονται πιο ελκυστικά αν το πλαισιώνουν καλά. Μπορείτε να κάνετε ένα πλαίσιο για τη δική σας με ένα κουτί από χαρτόνι, ή, μπορείτε να ζητήσετε από ένα γέροντα να πάρει ότι πλαισιωμένο σχέδιο για σας. Αλλά να θυμάστε, είναι μια έκπληξη για τον μπαμπά, οπότε βεβαιωθείτε ότι το δώρο παραμένει μυστικό και κανείς δεν του λέει.

Είμαι βέβαιος ότι αυτές οι ιδέες έχουν βοηθήσει να σκεφτούμε μερικά πραγματικά καλές τέχνες που μπορείτε να δημιουργήσετε ειδικά για τον μπαμπά σας για να του πει πόσο ιδιαίτερη είναι για εσάς. Είμαι βέβαιος ότι ο μπαμπάς σας θα αγαπήσει το δώρο σας, και να αγαπάμε αυτό για το υπόλοιπο της ζωής του. Λοιπόν, τι περιμένετε; Πιάσε όλες τις σταθερές που χρειάζεστε, και να αρχίσουν να εργάζονται για το δώρο σας? Κυριακή ακριβώς στη γωνία.

Καλάθια δώρων αρραβώνων
Δώρα για να βγάλουν για τα Χριστούγεννα
Δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 20
Ιδέες δώρων για In-Laws
Μοναδικά δώρα για τις γυναίκες που έχουν τα πάντα
Νεογέννητο μωρό καλάθια δώρων Gourmet
Creative Σπιτική Δώρα
Creative δώρα για τον μπαμπά
Cool ιδέες δώρων
Sweet Sixteen δώρα για τα κορίτσια
Καλάθια δώρων Gourmet Σοκολάτα

Leave a Reply