Creative δώρα επετείου

Έτσι, εδώ είναι η πολύ αναμενόμενη ξεχωριστή στιγμή! Επέτειος είναι κάτι που προσβλέπει στην, ήδη από την πρώτη ημέρα του γάμου! Κάθε ζευγάρι έχει μεμονωμένα σχέδια για το πώς να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα! Ένα δαπανά συχνά πολλή ενέργεια στον τρόπο σκέψης του ιδέες για να κάνει εκείνη τη μέρα ξεχωριστή. Αλλά σε αυτό το πληκτικός, δώρο επετείου είναι γενικά ξεχάσει! Και την τελευταία στιγμή, όταν θυμάστε ότι όλα είναι απλά τέλειο, αλλά μόνο το δώρο που λείπει, είμαι βέβαιος ότι ένα κτύπο της καρδιάς κάδους! Δεν βαρυσήμαντο γεγονός μπορεί να είναι πλήρης χωρίς ένα δώρο, όσο μικρό κι αν είναι, αλλά ένα δώρο είναι ένα must! Και γι ‘αυτό οι άνθρωποι σαν κι εμένα είναι εδώ για να σας προτείνουμε μερικές δημιουργικές ιδέες για δώρα. Έτσι, αγόρια και κορίτσια, διαβάστε για δημιουργική δώρα επετείου.

Καλάθια δώρων
Τα καλάθια δώρων είναι όχι μόνο μια μοναδική, αλλά μια εκπληκτικά δημιουργική ιδέα. Είναι μοναδικός γιατί έχετε πλήρη ελευθερία σε ό, τι να προσθέσετε στο καλάθι. Μπορείτε να προσθέσετε τα πράγματα σύμφωνα με την επιλογή σας ή του συντρόφου σας. Αν το gifting στο φίλο σας, προσθέστε τα πράγματα της επιλογής του, όπως ένα gadget, το αγαπημένο άρωμα του, ένα στοιχείο άθλημα autographed από το αγαπημένο του παίκτη, ένα κλασικό πουκάμισο ή οτιδήποτε του αρέσει? Να έχετε κατά νου τα γούστα του. Αν το gifting στη φίλη σας, προσθέστε τα πράγματα όπως, όμορφη και μοντέρνα κοσμήματα, ένα make up kit, τα φορτία των σοκολάτες, το αγαπημένο μυθιστόρημα και περισσότερο. Μπορείτε να κάνετε το καλάθι δώρων μοναδική, προσθέτοντας ένα μικρό κουτί δώρου σε ένα μεγάλο καλάθι. Μήπως δεν το πάρει; Λοιπόν, ένα δεν είναι υποχρεωτικό ότι τα δώρα πρέπει να είναι δαπανηρή. Η ιδέα είναι να διακοσμήσει ένα καλάθι δώρων, κλείστε το από όλες τις πλευρές και να διατηρήσουν ένα μικρό κουτί μέσα. Αναρωτιέστε τι να κρατήσει μέσα στο κουτί; Μπορείτε να κρατήσετε τα εισιτήρια του αεροπλάνου, στο αγαπημένο προορισμό των διακοπών της! Αυτός / αυτή σίγουρα θα εκπλαγείτε! Για να γίνει πιο ενδιαφέρον, να επιλέξουν ένα βαρύ καλάθι, έτσι ώστε αυτός / αυτή θεωρεί ότι έχετε βάλει σε πολλά πράγματα σε αυτό! Αυτό μπορεί επίσης να είναι ένα δημιουργικό δώρο επετείου για τους γονείς. Μπορείτε να τους εκπλήξει με την αποστολή τους σε μια καλά άξιζε διακοπές σε ένα εξωτικό προορισμό, που θα μπορούσαν να έχουν σκεφτόμαστε εδώ και πολύ καιρό.

Κούπα καφέ
Κούπα καφέ μπορεί να είναι ένα πραγματικά δημιουργικό δώρο, αν μπορείτε να βάλετε τη δημιουργικότητά σας στην καλή χρήση. Αυτός / αυτή μπορεί να έχει δεκάδες κούπες καφέ? Αλλά δεν οποιαδήποτε από τις κούπες φέρουν ένα χαριτωμένο μήνυμα όπως «μου κάνει αργά για την εργασία καθημερινά»; Έτσι, δεν θα αυτό το είδος του μια κούπα καφέ είναι ένα δημιουργικό δώρο επετείου για τον / την! Υπάρχουν, επίσης, κούπες καφέ, στην οποία μπορείτε να χαράξετε τη μετακίνηση των φωτογραφιών καθώς και γράφουν ανάμεσα στις φωτογραφίες. Έτσι, βεβαιωθείτε αγαπημένο σας ευτυχισμένη με το να είναι συνεχώς μπροστά του / της, με τη μορφή κινούμενων εικόνων! Αν νομίζετε ότι κούπα είναι πάρα πολύ μικρό για ένα δώρο επετείου, να το κλαμπ με διάφορα πράγματα, όπως ένα ερωτικό γράμμα ή κομψό νέα φωτογραφική μηχανή ή απλά συμπληρώστε με νόστιμα σοκολατάκια και να κρατήσει ένα κλειδί για ένα νέο αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα, κρυμμένη κάτω από τις σοκολάτες!

Κάντε ένα παιχνίδι!
Για να κάνετε το δώρο επετείου κυριολεκτικά δημιουργική, σχεδιάσει ένα παιχνίδι που βασίζεται στη σχέση σας μαζί του / της. Θα είναι ένα παιχνίδι όπου οδοκαθαριστής θα πρέπει να βάλετε τις ενδείξεις στο εσωτερικό του σπιτιού για το σύντροφό σας. Και πάλι, οι ενδείξεις πρέπει να βασίζεται στη σχέση σας δύο μοιράζονται! Είστε επιτρέπεται να θέσω δύσκολες ερωτήσεις, όπως είναι επέτειο σας, και ο σύντροφός σας θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι τι θα πρέπει σε ένα χρόνο! Μόλις έχετε φυτευτεί τις ενδείξεις, περιμένετε για το συνεργάτη σας σε κάποιο πάρκο ή εστιατόριο. Θυμηθείτε να φυτέψει ενδείξεις στα καταστήματα και τα εστιατόρια στο δρόμο σας προς τον προορισμό. Οι ενδείξεις θα μπορούσε να είναι όπως, «θα βρείτε δίπλα σας σε ένδειξη στον τόπο απ ‘όπου / είχατε αγοράσει το βρώσιμο είδος για να γιορτάσει την πρώτη ημερομηνία ή επέτειος μας». Και μην ξεχάσετε να κρατήσετε ένα μικρό δώρο για την / τον σε κάθε στάση! Το τελευταίο δώρο θα είναι, μπορείτε, φυσικά! Έτσι θυμηθείτε να ντύνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Αυτά ήταν μερικά από τα δημιουργικά δώρα επετείου για τους άνδρες όσο και τις γυναίκες, όπως είχα ήδη υποσχεθεί. Είμαι βέβαιος ότι ο σύντροφός σας θα ήθελα το δώρο και σίγουρα θα σκεφτείτε από το ως δημιουργική, γιατί είστε ο δωρητής του δώρου! Και αυτό είναι όλο αυτό που έχει σημασία!

Δώρα για τη μαμά για να είναι
Καλή δώρα Χριστουγέννων
Πρώτα δώρα επετείου
Ρεάλ ιδέες δώρων Estate λήξης
Σπιτική δώρα Χριστουγέννων
Γραφείο Χριστουγεννιάτικο δώρο ιδέες
Φτηνά δώρα για τη μαμά
Καλή Ρομαντικό Δώρα για τους άνδρες
Μοναδικά δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Χριστουγεννιάτικα δώρα για τον μπαμπά
Δώρα γενεθλίων για τους νεαρούς άνδρες

Leave a Reply