Creative δώρα Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή χαράς και της απόλαυσης εαυτό σας στο έπακρο! Μπορείτε διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, να παίξετε παιχνίδια, να πάτε για ταξίδια, τρώτε το αγαπημένο σας φαγητό και το σημαντικότερο, δίνουν και παίρνουν δώρα. Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα εκτιμάται πολύ και θα παραμείνει μαζί μας για πάντα. Εάν αυτά τα δώρα καλά μελετημένη και αρκετά δημιουργικοί, τότε μπορείτε να εντυπωσιάσει σίγουρα την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς σας. Εάν χρειάζεστε μερικές ιδέες για τα δώρα Χριστουγέννων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις ακόλουθες ιδέες.

# 1 – Μια έκπληξη Εμφιαλωμένο
Μπορείτε να αγοράσετε όσες γυάλινα βάζα όπως θα απαιτούν, σε χονδρική και γεμίζουμε με καλούδια. Μπορείτε να διαφοροποιούν τα σφραγίσματα και να δώσει μια προσωπική πινελιά. Μπορείτε να κάνετε ένα βάζο από μείγμα ρυζιού ή γεμίστε το με όλα τα συστατικά αναμειγνύονται σύμφωνα με αναλογίες, για να κάνει το τέλειο μπισκότο ή κέικ. Μπορείτε να αγοράσετε τα συστατικά για χονδρική πώληση, καθώς, διατηρώντας έτσι τον προϋπολογισμό σε ένα γυμνό ελάχιστο. Αυτό δίνει την οικογένεια που λαμβάνει το δώρο, η ελευθερία για να ψήνουν το επιδόρπιο κάθε φορά που επιλέγουν να. Προσθέστε την τελευταία πινελιά με το τύλιγμα μια κορδέλα γύρω από το καπάκι. Θα μπορούσατε να κάνετε το ίδιο με μια ποικιλία από μπαχαρικά και καρυκεύματα.

# 2 – Φωτογραφία Εμπριμέ
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε ένα ιδιαίτερα αξιοσημείωτο φωτογραφία που χρειάζεστε και να το πάρετε σε ένα τυπωμένο ύφασμα της επιλογής σας. Θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο μεγάλο όσο κάλυμμα ή τόσο μικρό όσο ένα γραβάτα ή T-shirt ή ακόμα και μια τσάντα ύφασμα ή θήκη laptop. Πρόκειται για μια εξαιρετική ιδέα, και ένα δώρο που θα πρέπει να διαφυλαχθεί για πάντα.

# 3 – Εξατομικευμένη λούτρινο ζωάκι
Μπορείτε να πάρετε μια κούκλα φτιαγμένη? Για το παιδί, τους παππούδες σας, σύζυγος, αδελφή ή όποιον θέλετε να δώσετε αυτό το αξιολάτρευτο δώρο. Μπορείτε να παραγγείλετε αυτό το δώρο, ή να κάνετε από μόνος σας. Οι κούκλες θα πρέπει να μοιάζει με μικρογραφία αντίγραφο του προσώπου που είναι προικισμένος και πρέπει να έχει μια κωμική έκκληση προς αυτό. Μπορείτε να ζωγραφίσει το χέρι-την κούκλα, και γεμίστε το με βαμβάκι και κουρέλια.

# 4 – Comic Πορτραίτο
Πάρτε μια φωτογραφία που θέλετε να χειριστείτε. Μπορείτε να πάρετε είτε τη φωτογραφία σε αναδιατύπωση από έναν ειδικό κατάστημα φωτογραφία ή θα μπορούσατε να ζωγραφίσετε μαζί με την επιφάνεια εργασίας σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταστεί η φωτογραφία μοιάζουν με την εκτύπωση από ένα κόμικ και να χρησιμοποιούν τα φωτεινά χρώματα για να προσθέσετε εφέ. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα κολάζ ή να πάρετε το custom-made, έτσι ώστε η ίδια φωτογραφία διαφοροποιεί σε πλαίσια των 2, 4, ή 6 με διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων και μοναδικά περιβάλλοντα. Αυτό το δώρο μπορεί επίσης να πλαισιωθεί και να δοθεί, για το πρόσωπο για να θησαυρός για μια ζωή.

# 5 – Enchanted Mirror
Μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας και τον κόσμο γύρω σας να αισθάνονται σίγουροι και όμορφο, κάνοντας προσαρμοσμένη καθρέφτες τοίχου για αυτούς. Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε αυτά γίνονται αν δεν είστε πολύ σίγουροι όταν πρόκειται για την εργασία στο γυαλί. Η ιδέα είναι να κολλήσει ή ανάγλυφο, όμορφα λόγια του επαίνου επιβεβαίωση ή τον εαυτό στον καθρέφτη. Λέξεις όπως τίμια, Γενναίος, κομψή, όμορφη και αθώα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανάγλυφο στον καθρέφτη. Αυτές οι καθρέφτες δεν χρειάζεται να έχει ένα πλαίσιο και μπορούν να παρέχονται με μια ισχυρή άγκιστρο για κρέμασμα στον τοίχο. Κάθε φορά που το άτομο να δοθεί αυτό το δώρο θα κοιτάξουμε στον καθρέφτη, θα αισθάνονται υπέροχα για τον εαυτό τους.

# 6 – Προσαρμοσμένη Υαλικά
Μπορείτε να δώρο κοντά και αγαπημένοι σας προσαρμοσμένη γυάλινα σκεύη όπως κούπες μπύρας, ποτήρια κρασιού, ποτήρια πυροβολισμό, κούπες και πιάτα ακόμη. Αυτά δεν κοστίζουν πολύ και μπορεί να δοθεί με ένα εξατομικευμένο μήνυμα για κάθε φίλο. Μπορείτε να γράψετε αυτά τα μηνύματα προς τα κάτω και να ζητήσει από τον ιδιοκτήτη καταστήματος να το ανάγλυφο στη γυάλινη επιφάνεια ή το πάρει τυπωμένο πάνω τους με συγκεκριμένα χρώματα και εικόνες. Μπορείτε να προσθέσετε εκτυπώσεις φωτογραφιών, καθώς, αν το επιλέξετε.

# 7 – Cool Χαλάκια εξώπορτας και κουβέρτες
Μπορείτε να πάρετε ακόμα και προσαρμοσμένη χαλάκια πόρτας με λεζάντες, που είναι κατάλληλες για την προσωπικότητα του ατόμου που δόθηκε το δώρο. Λεζάντες, όπως η κατοικία στον Ουρανό είναι εδώ, και είμαι πρώτος στη γραμμή. Ένα τέτοιο μήνυμα μπορεί να δοθεί σε ένα θρησκευτικό πρόσωπο που μπορεί να το τοποθετήσετε μπροστά από την αίθουσα προσευχής ή ένα μέρος όπου το άτομο κάνει δημιουργική δουλειά του, όπως ένα εργαστήριο. Χαλιά και τοίχων μπορεί να εργαστεί μέσα σε ένα παρόμοιο τρόπο.

# 8 – For Kids
Μπορείτε να πάρετε προσαρμοσμένη skateboards, laptop και τα δέρματα τηλέφωνο γίνεται για τα παιδιά. Μπορείτε να τους δώσει προσαρμοσμένη παπούτσια, t-shirts, πουλόβερ, μπλούζες, σακάκια και καπέλα. Μόνο να βεβαιωθείτε ότι τους αρέσει η εκτύπωσης που σκοπεύετε να εργαστείτε. Για μια ασφαλέστερη επιλογή να πάει για τα πράγματα που ξέρετε ότι αγαπούν όπως λογότυπα μπάντα, τα μέλη, με χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων ή έναν αριθμό αθλημάτων.

# 9 – Λόγοι Book
Μπορείτε να κάνετε ένα βιβλίο του πάχους περίπου 50 σελίδες και σχεδιάστε μικρές φιγούρες κινουμένων σχεδίων, που απεικονίζουν τα συναισθήματά σας για αυτό που σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, αυτό το δώρο είναι χρονοβόρα και δεν μπορεί να δοθεί σε όλους. Έτσι, αν υπάρχει κάποιος πραγματικά ξεχωριστό θέλετε να δώσετε ένα δώρο για, αυτό είναι μια μεγάλη ιδέα. Μην ξεχάσετε να γράψετε ό, τι αισθάνεται σαν να εκφράσετε τα συναισθήματά σας καλύτερα.

# 10 – Ένα καλάθι γεμάτο Joy
Αυτός μπορεί να δοθεί σε πολλούς. Κάντε μικρά καλάθια, τα οποία μπορείτε να γεμίσετε με μια ποικιλία από καλούδια. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν κεριά, αρώματα, σοκολάτες, λάδια σπα, ψημένα τρόφιμα, γραφική ύλη και κρασί. Τι μπορείτε να συμπληρώσετε στο καλάθι εντελώς μέχρι σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το δώρο και να αλλάξετε το περιεχόμενο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του ατόμου.

Ας ελπίσουμε ότι, αυτές οι ιδέες για δημιουργική δώρα Χριστουγέννων θα σας βοηθήσει σε ψώνια και αγοράζουν τα καλύτερα δώρα για αυτό το επερχόμενο γεγονός. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα από αυτά είναι εύκολο να κάνει δώρα, προτιμούν τα χειροποίητα αυτά ή σκέφτονται λίγο περισσότερο ιδέες δώρων για να κάνουν την περίσταση μία ειδική κατηγορία. Όλα τα καλύτερα!

Ιδέες για Δώρα Gag
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για εφήβους
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για τον μπαμπά
Inexpensive Δώρα Χριστουγέννων για να βγάλουν
Μητέρα-in-Law Δώρα
Περαστικά Δώρα για τους άνδρες
Σπιτική δώρα
Φτηνές Ιδέες γενεθλίων για τον
Συνταξιοδότηση Δώρα για Γονείς
Ένας Δώρα επετείου Έτος
Καλή Ρομαντικό Δώρα για τους άνδρες

Leave a Reply