Creative Σπιτική Δώρα

Δώρα μπορεί να γίνει για τους γονείς, ο φίλος σας, τη φίλη, ξαδέλφια σας, τους φίλους, κλπ. Θα αγαπούν απλά αυτά τα δώρα που έχουν κατασκευαστεί ειδικά από εσάς. Εδώ είναι μερικές δημιουργικές ιδέες για δώρα.

Για τη μαμά

Μπορείτε να δεμένη σακούλες, πορτοφόλια, τσάντες ή κινητά καλύμματα στο αγαπημένο χρώμα της. Τσάντες από βαμβάκι Stitch και το χρώμα τους. Μπορείτε επίσης να κάνετε κέντημα χέρι για τις τσάντες. Κάντε ψάθες τραπέζι με τη ζωγραφική σε κομμένα φύλλα πλαστικού. Κάντε σουβέρ τσαγιού από χαρτί mache. Και δώρων αυτές δημιουργικά γίνονται άρθρα για την μαμά σας? Που τους αγαπούν! Γράψτε ένα ποίημα γι ‘αυτήν και να δημοσιεύσετε το στο ψυγείο, έτσι ώστε την επόμενη φορά, πηγαίνει κοντά στο ψυγείο, που θα το διαβάσει. Διακοσμήστε πήλινα αγγεία με χάντρες και πούλιες και ακρυλικά χρώματα και το δώρο τους σε αυτήν. Αγορά εισιτηρίων για την ταινία της και τους φίλους της και να της στείλουν έξω, μέχρι το χρόνο που είναι έξω, να προετοιμάσει το δείπνο και να ρυθμίσετε το τραπέζι για εκείνη. Ας νιώσει έκπληκτος με αυτό που παίρνει μετά από το σπίτι του εκείνη. Κάντε μια ποδιά για την ζωγραφισμένα με κάτι ή γραμμένο σε αυτό.

Για τον μπαμπά

Ακόμα κι αν νομίζετε ότι αυτά τα δώρα δεν θα πάνε καλά, ο πατέρας σου θα τους θησαυρός για το υπόλοιπο της ζωής του … επειδή έχετε κάνει οι ίδιοι. Κάντε περίπτερα στυλό, από χαρτί mache. Μπορείτε επίσης να κάνετε φακέλους ότι ο μπαμπάς μπορεί να χρειαστεί. Οι περισσότεροι από μας γράφουν γράμματα στο φίλο ή τη φίλη μας. Αυτή τη φορά, να γράψει ένα γράμμα στον πατέρα σου και να του πω πόσο πολύ τον αγαπάτε, γράψτε τα συναισθήματά σας λέει ότι είστε αυτό που είστε ακριβώς λόγω της αγάπης, της χάρης του, και η παρουσία του, κάθε φορά που το χρειάζονται. Κάντε μια στάση κλειδί από κεραμικό και τοποθετήστε το στο γραφείο του. Εάν έχετε αφήσει το κέλυφος καρύδας, τα διακοσμήσουν και να κάνει ένα τασάκι από αυτούς. Κάντε μια ταινία κινουμένων σχεδίων κάποιων ηλίθιο αγώνες που είχατε στο παρελθόν και να ζητήσει συγγνώμη του μέσα από αυτά. Διακοσμήστε ένα κουτί που είναι τουλάχιστον 4 ίντσες μακρύ και να το μετατρέψει σε μια υπόθεση θέαμα. Κάντε μια ωραία, γουστόζικο βιβλίο.

Για Παππούδες και γιαγιάδες

Εγώ θυμάμαι τη γιαγιά μου να μου δείξει ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία, ο γάμος της, και κάποιες άλλες περιπτώσεις. Κάντε το ίδιο για εκείνη. Πάρτε μια δέσμη των φωτογραφιών κλικ μαζί σας και οι παππούδες σας. Τώρα τις εκτυπώσετε σε μαύρο και άσπρο και να τις επικολλήσετε σε ένα άλμπουμ που γίνονται από εσάς που έχει ασπρόμαυρες σελίδες. Σχεδιάστε χρυσή σύνορα γύρω από όλες τις φωτογραφίες για να κάνει το βλέμμα αντίκες άλμπουμ. Κάντε ένα ημερολόγιο κηπουρική και να διαμορφώσετε αυτό με το γράψιμο στις γωνίες, κάτι για το τι αισθάνεστε γι ‘αυτούς. Αγοράστε ένα γυάλινο βάζο και δύο ποτήρια, και το χρώμα τους με χρώματα γυαλιού. Φροντίστε να είναι πέρα ​​από το κρεβάτι τους. Βεβαιωθείτε ότι το δοχείο είναι πάντα γεμάτη με νερό, ώστε να μην χρειάζεται να σηκωθεί κάθε φορά. Stitch μια ωραία ζεστή κουβέρτα για αυτούς. Αν η γιαγιά έχει μερικά παλιά φορέματα που δεν είναι wearable, τα κόβουμε σε κομμάτια, φυσικά με την άδειά της (αλλά δεν την αφήσεις να ξέρω τι είστε μέχρι), και να ενταχθούν σε αυτήν με άλλα κομμάτια υφάσματος πάρα πολύ να κάνει ένα ωραίο κουβέρτα. Knit ένα σάλι για να κρατήσει μακριά τους χειμώνες. Decorate μικρά κουτιά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσει τα φάρμακά τους. Κάντε κορνίζες φωτογραφιών με την εικόνα της οικογένειας σε αυτό και δώρο σε αυτούς. Κάντε μια στάση βιβλίο κάνοντας χωρίσματα σε ένα μεγάλο κουτί. Διακοσμήστε το περίπτερο με υπέροχη χρώματα και βιοτεχνίες. Ψήστε ένα κέικ για την επέτειό τους. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από τους παππούδες και γιαγιάδες αγαπούν την κηπουρική, θα αγαπήσετε αυτό το δώρο στα σίγουρα … κάνει ένα μπουκέτο λουλούδια που έχουν αναπτυχθεί, ή σαλάτα από φρέσκα καλλιεργούνται τα κολοκυθάκια, τα αγγούρια, τα φύλλα σαλάτας, κλπ. και να προετοιμάσει το δείπνο τους.

Για τη φίλη

Τα αγόρια, που πραγματικά πρέπει να κάνετε μερικά από αυτό ακριβώς για να δούμε αντίδραση φίλη σας, μπορείτε να αισθανθείτε girly κάνοντας αυτά τα δώρα, αλλά πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο να το κορασιώδες ύφος. Βάψτε ένα χαριτωμένο κινούμενα σχέδια για ένα t-shirt, που θα το αγαπούν. Πρώτον ότι δεν θα πιστεύουν πραγματικά ότι έχει κάνει από εσάς, αλλά να είναι έτοιμος για την αντίδραση δυνατά! Κάντε ένα lip balm με την αγαπημένη γεύση »σας ή να μάθουν πώς να κάνει ένα σπιτικό lip gloss. Κάντε ένα κουτί κοσμήματα και να θέσει μικρό διπλωμένο chits σε αυτά με το όνομα του μερικά εξαρτήματα και να της ζητήσω να πάρει 3 από αυτά. Αφήστε την να ξεδιπλωθεί και να αγοράσει ό, τι της λένε οι chits. Αγορά περίπου 10 λαστιχάκια μαλλιών, καρφίτσες, κοκαλάκια για τα μαλλιά, και τα βάζουμε σε ένα καλάθι από ζαχαροκάλαμο και δώρο το καλάθι σε αυτήν. Λοιπόν, ελπίζω να απολαύσετε κάνοντας αυτά τα δώρα για τη φίλη. Μπορείτε επίσης να κάνετε σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλια από χάντρες? Αυτή θα τρελαθώ φαντασία σας να κάνει!

Για Boyfriend

Εάν είστε καλοί στο πλέξιμο, ένα ωραίο ζεστό fuzzy πουλόβερ θα είναι απλά ένα τέλειο δώρο για αυτόν. Μετά το πουλόβερ έχει γίνει, μπορείτε να ψεκάσετε κάποιο άρωμα που χρησιμοποιείτε καθημερινά, έτσι ώστε το πουλόβερ έχει μυρωδιά σας. Εάν έχετε μικρά κουτιά που μπορούν να χωρέσουν στυλό, κοσμούν αυτά τα κουτιά με το όνομα ο φίλος σας είναι γραμμένη σε μικροσκοπικά γραμματοσειρές σε διάφορα χρώματα. Συμπληρώστε όλες τις πλευρές των κουτιών με το όνομά του γραμμένο σε αυτό. Βάψτε ένα t-shirt με το αγαπημένο του εισαγωγικά ή φράσεις. Γράψτε μια CD γι ‘αυτόν, και περιλαμβάνει τραγούδια που αντιπροσωπεύουν τη σχέση σας. Ένα μήνα πριν από τα γενέθλιά του, να κάνει 30 μικροσκοπικές κάρτες με χαριτωμένο γραμμές γραμμένο σε αυτούς και να τους δώσουμε σ ‘αυτόν κάθε μέρα μέχρι «την ημέρα». Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στις γραμμές γράφονται στις κάρτες. Ετοιμάστε το πρωινό για τον ίδιο και να το πάρετε στο μέρος του νωρίς το πρωί. Αγορά του 4 έως 5 t-shirts, κυλήστε το καθένα από αυτά, τα τοποθετούμε σε ένα καλάθι εγγράφου mache και δώρο. Αγοράστε ένα μπουκάλι κρασί και να το απολαύσετε σε πλήρη φεγγαρόλουστη ουρανό. Μην πετάτε τη φιάλη, αντί να κάνουν καλή χρήση του. Γράψτε εισαγωγικά αγάπη σε ένα κομμάτι του χαρτί, αυτό το χαρτί ρολό και το βάζουμε στο μπουκάλι και καθαρίζονται δώρο του το μπουκάλι. Κάντε αρωματικά κεριά, και να χαράξει το όνομά του σε αυτά.

Για Σύζυγος

Δώρο του ένα ωραίο ρομαντικό δείπνο. Ψήστε τον αγαπημένο του κέικ. Κάντε ένα εξατομικευμένο ημερολόγιο με ειδικές εκδηλώσεις, όπως τόνισε επέτειο του γάμου σας, και του γενέθλια σας, την ημέρα δέσμευσης, την ημέρα που σας προτείνονται, κλπ. Διακοσμήστε ένα κορνίζα και δώρο με την εικόνα των δυο σας. Αυτά τα κάνουν κάποια εξατομικευμένα δώρα γι ‘αυτόν. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις ιδέες δώρων για το φίλο και δημιουργικές ιδέες σπιτικό δώρο για τον άντρα.

Αυτές ήταν μερικές δημιουργικές ιδέες δώρων για τους αγαπημένους σας. Προχωρήστε και να εκφράσουν την αγάπη σας μέσα από αυτά τα δώρα … ειδικά γίνονται από εσάς, μόνο και μόνο γι ‘αυτούς.

Δώρα για Νέους
Σπιτική ιδέες δώρων για τις έφηβες
Creative δώρα για τον μπαμπά
Ιδέες δώρων για το φίλο Επέτειος
50ος Δώρα γενεθλίων Gag
Ιδέες δώρων επετείου για τη γυναίκα
Καλή δώρα Χριστουγέννων
Τι να πάρει τη φίλη σας για τα γενέθλιά της
Best Δώρα 50η επέτειος γάμου
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για τη μαμά
100 Σπιτική ιδέες δώρων

Leave a Reply