Custom-Made Bobblehead

Επιλέγοντας ένα δώρο μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολη λόγω των διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων η έλλειψη των ιδεών περιλαμβάνεται επίσης. Θα θέλατε κάτι εκπρόσωπος να συνδυάσουν τη διασκέδαση με την πρωτοτυπία. Για να το επιτύχει αυτό, μπορείτε να εξετάσετε σοβαρά bobblehead κούκλες.

Απλά σκεφτείτε το: να έχουν όλα τα αγαπημένα σας σε ένα ράφι εκπροσωπείται από αυτούς τους λίγο κούκλες μπορεί να είναι πολύ αστείο και διασκεδαστικό, καθώς και ένας πολύ καλός τρόπος να βλέπουμε κάθε μέρα πόσο πολλοί άνθρωποι αγαπούν πραγματικά. Αγαπώ την ιδέα του να έχετε όλα αυτά, Θεέ μου, αυτό θα ήταν αρκετά μια συζήτηση όταν βρεθούμε όλοι μαζί και να δούμε ο ένας τον άλλον πρόσωπο με πρόσωπο! Κάθε ένας από εμάς είναι απολύτως μοναδικό με πιο αντιπροσωπευτικά χαρακτηριστικά bobble επικεφαλής μας!

Amazing, καλά πάμε και να δούμε ποιες είναι αυτές οι κούκλες και όλα τα σχετικά με το τι είναι φτιαγμένα.

Bobblehead είναι ειδώλια κατασκευασμένα από πολυ-ρητίνη. Αυτό είναι ένα ειδικό μείγμα από oxylite και Polystone. Είναι επίσης γνωστό με το όνομα του alabastrite. Πολυ-ρητίνη είναι ένα πέτρινο υλικό με βάση, πολύ ελατό που μπορεί να χυτεύεται όπως απαιτείται. Το υλικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τη μεγάλη λεπτομέρειες, όπως υφή των μαλλιών και λεπτομέρειες σχετικά με την ενιαία αθλητική ομάδα. Είναι ισχυρότερη από κεραμικό και έχει γίνει ένα υλικό γνωστό για το κεφάλι bobble θιασώτες ως καλής ποιότητας υλικά.

Οι νοσταλγικές αναμνήσεις από τις ημέρες με δεκάρα καταστήματα σε κάθε γωνιά, Bobbleheads έχουν κάνει ήδη μια επιστροφή σε ballparks και αθλητικές αρένες, επίσης, συμβολίζουν τα αστέρια και τους πολιτικούς. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η εξατομικευμένη έκδοση του Bobbleheads είναι όλο και περισσότερο εκτιμάται ανάμεσα σε αυτή τη γενιά είναι γνωστό για το χιούμορ του ειρωνικό. Λάτρεις του σήμερα είναι παραγγελία κλώνους των αγαπημένων τους ή, ακόμα καλύτερα, από τον εαυτό τους.

Bobblehead είναι πράγματι η σύγχρονη καρικατούρα για τα παιδιά και οι έφηβοι που, με τον τρόπο τους μέχρι την ενηλικίωσή τους είχαν αρκετά για να ευχαριστήσουν τους γονείς τους να τους αφήσουμε να δείτε τα παστέλ σκίτσα που πωλούνται στις ακτές.

Κίνα στη χώρα που παράγει τα περισσότερα από τα εξογκώματα που κατασκευάζονται σήμερα. Υπάρχουν πολλά εργοστάσια που κάνουν την παραγωγή τους? Αυτά τα εργοστάσια προσφέρουν μεγάλες ποσότητες των επί παραγγελία εξογκώματα που εκτελούνται με τις ακριβείς προδιαγραφές των πελατών τους.

Δεν είναι μόνο αθλητικές ομάδες που χρησιμοποιούν πια εξογκώματα. Φαίνεται ότι στις μέρες μας σχεδόν ο καθένας έχει τη δική του κούκλα bobbling. Από την εταιρική μασκότ, στελέχη της εταιρείας, ακόμη και για ζευγάρια γάμο, bobblehead είναι παρόντες με διασκέδαση πολλά υποσχόμενη παρουσία τους. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, να έχουν τη δική σας κούκλα κεφάλι bobble είναι μια πολύ προσιτή πράγμα. Αυτό οφείλεται στη χαμηλότερη δομή τιμολόγησης και επειδή η μικρότερη δυνατή ποσότητα υλικού χρησιμοποιείται για να παράγουν αυτές τις κούκλες.

Η Bobblehead μπορεί να συμβολίσει κάτι από ένα στοργικό token για βασικά ό, τι περνάει το μυαλό σας και μπορεί να γίνει από αυτό το υλικό. Φυσικά, τώρα, κανείς δεν φαίνεται πραγματικά καλό ως bobblehead, αλλά, όταν βλέπετε τον εαυτό σας ως τέτοια στις ας πούμε γραφείο σας, μπορεί να είναι εξαιρετικά αστείο.

Η δημοτικότητα του αναγεννώμενος bobbleheads και μια ευρύτερη επιθυμία των καταναλωτών για την προσαρμογή ήρθαν να ζήσουν όταν Bryan Guise δημιούργησε το πρώτο προσαρμοσμένη πλάτη του bobblehead το 2002. Δεν είχε την πρόθεση να θέσει τον εαυτό του στο κέντρο αυτών των δύο συγκλίνουσες τάσεις. Δεδομένου ότι, οι επιχειρήσεις διατηρήθηκε σταθερό, ακόμη και αν ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί. Παράγει περίπου 1.000 κούκλες κάθε χρόνο.

Για να καταστεί όσο το δυνατόν πρωτότυπο καλούνται μερικές λίγο συμβουλές από εσάς. Έτσι, είναι απαραίτητο να πάρετε μια πιο ακριβή εικόνα μια στενή επάνω φωτογραφία προσώπου, ένα πλήρες σώμα και φωτογραφίες προφίλ πλευρά.Για παράδειγμα, οι περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν αυτό ως ένα χόμπι και να απολαύσετε το κάνουμε σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά από λίγο η περίοδος χόμπι περνάει και ο πρώην χόμπι μετατρέπεται σε μια κερδοφόρα επιχείρηση.

Είναι προφανές ότι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες περιόδους των παραγωγών. Υπάρχουν όλα τα είδη των ιδεών που πρέπει να συμβιβαστούν με και φυσικά, γυρίστε τις εντολές σε ένα bobbleheat που θα κάνουν τους πελάτες τους ευτυχείς. Ένα μέσο κόστος μιας κούκλας είναι μεταξύ $ 55 έως $ 85.That bobble μπορεί να αποτελέσει όποιος θέλετε-και να προσφέρει μια εικόνα για την-από τον καλύτερο φίλο ή το αφεντικό σας, να Σταχτοπούτα, αν θέλετε. )

Φυσικά, η προσωπική bobblehead πρέπει να αυξηθεί πολύ πριν από την επίτευξη του ακατανόητη δημοτικότητα του Furby. Επιπλέον, οι πωλήσεις είναι μάλλον μικρή σε σύγκριση με τη βιομηχανία του αθλητισμού bobble. Ωστόσο, η ζήτηση αυξάνεται περισσότερο χάρη στην δημοσιότητα οι πελάτες κάνουν viva-φωνή, και ορισμένοι στρατηγικοί εμφανίσεις του bobblehead στο χώρο εργασίας με επίκεντρο θέσεις.

Καλάθια δώρων αρραβώνων
Ένας Δώρα επέτειο ενός έτους για γυναίκα
Ιδέες δώρων για τους παππούδες
Εξατομικευμένη Δώρα γενεθλίων για το σύζυγό
Δώρα Gag για 50th Birthday
Μεγάλες ιδέες δώρων για τη γυναίκα
Καλή δώρα Χριστουγέννων
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για το φίλο
Cool δώρα για το φίλο
Bachelorette ιδέες δώρων
Ρομαντικό Δώρα: Χειροτεχνία για Boyfriend

Leave a Reply