DIY Δώρα γενεθλίων για το φίλο

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί DIY ιδέες δώρων είναι τόσο μεγάλη ζήτηση; Η λογική είναι απλή. Αν πάτε σε ένα κατάστημα και να πάρει κάτι για το φίλο σας, υπάρχουν πιθανότητες κάποιος άλλος μπορεί να πάρει πάρα πολύ αυτό το δώρο. Τώρα δεν θέλουμε αυτό, να κάνουμε; Gifting κάτι ο φίλος μας ότι οι άλλοι μπορεί να έχουν επίσης; Μπα! Υπάρχουν πολλά DIY δώρα γενεθλίων για το φίλο σήμερα, κάθε εξίσου μοναδική και εξατομικευμένη. Μπορεί να έχετε τον εαυτό σας μερικές μεγάλες ιδέες, αλλά τότε θα πρέπει να γνωρίζουν το πολύ καλύτερο, έτσι δεν είναι; Είναι τα γενέθλια του φίλου σας και θα πρέπει να του δώσει ένα δώρο που ξεπερνά όλους τους άλλους είναι, έτσι δεν είναι; Πριν προχωρήσουμε στην λίστα από αυτά τα καταπληκτικά δώρα για το φίλο DIY, επιτρέψτε μου να σας δώσω μια πρόταση. Όποια δώρο που θα επιλέξετε, το συνοδεύσετε με ένα σπιτικό κέικ. Ψήστε μόνοι σας το κέικ και το παρουσιάσει σ ‘αυτόν μαζί με το δώρο που έχετε επιλέξει. Θα προσθέσω απλώς μια άλλη προσωπική νότα στο χειρονομία.

Δώρα για το φίλο σας μπορείτε να κάνετε στο σπίτι

Λεύκωμα
Ένα λεύκωμα θα είναι πάντα κορυφή της λίστας μου δώρα γενεθλίων για έναν φίλο, ή για εκείνο το θέμα οποιονδήποτε άλλο πάρα πολύ. Λευκώματα να σας δώσει μια μεγάλη ελευθερία για να κάνουν πλήρη χρήση της δημιουργικότητας σας. Μπορείτε να ετοιμάσετε ένα λεύκωμα και περιλαμβάνουν όλες τις φωτογραφίες του σε αυτό. Μπορείτε να διακοσμήσετε το λεύκωμα στα αγαπημένα του χρώματα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στίχους τραγουδιών, όπου απαιτείται και μερικά αποσπάσματα εδώ και εκεί. Μπορείτε να γράψετε τον μικρό μηνύματα σε όλο το λεύκωμα και να πάρει επίσης το υπογράφονται από όλους τους φίλους του.

Κορνίζα
Ένα πλαίσιο φωτογραφία είναι μια άλλη μεγάλη ιδέα, αν ψάχνετε για ειδικά δώρα γενεθλίων DIY. Φέρτε σε ένα πλαίσιο το μεγαλύτερο μέγεθος που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Βρείτε όλες τις φωτογραφίες που έχετε από το φίλο σας, μερικοί που περιλαμβάνουν και τα δύο μαζί σας. Αν δεν υπάρχουν νέες φωτογραφίες που έχετε από αυτόν, να επεξεργαστείτε μερικά από αυτά χρησιμοποιώντας λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών. Τώρα, κάνουν ένα κολάζ από όλες αυτές τις φωτογραφίες και να διακοσμήσετε το λίγο περισσότερο. Δώρο τον ίδιο αυτό πλαίσιο με ένα προσωπικό μήνυμα γραμμένο πίσω από αυτό.

Συλλογή επιστολών
Αν ο φίλος σας γενέθλια έχει ακόμα κάποιο χρόνο, μπορείτε να αρχίσετε να γράφετε αυτόν μερικά γράμματα καθημερινά. Μια από τις πιο μοναδικές ιδέες δώρο γενεθλίων, αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν οτιδήποτε θέλετε να του πω. Μπορείτε να του πείτε πως είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί πάντα σε σας, και πως αυτός είναι ο κόσμος σας. Όταν γράφετε τις επιστολές αυτές, βεβαιωθείτε ότι έχετε επικεντρωθεί μόνο το καλό σε αυτούς. Μόλις τελειώσετε, δεσμεύει αυτές τις επιστολές και να κάνουν μαζί ένα βιβλίο από όλα αυτά. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε χειροποίητα ευχετήριες κάρτες μέσα, αν θέλετε. Μπορείτε να πάρετε αυτό το βιβλίο μονόγραμμα για να γίνει πιο εξατομικευμένη.

Μικρά Πακέτα
Εάν είστε καλή στο να κάνει χειροτεχνία, κάνουν μικρές βιοτεχνίες για το φίλο σας αυτά τα γενέθλια. Γράψτε μικρά μηνύματα σε αυτούς και να τους κρατήσει κρυμμένα γύρω από το σπίτι. Μπορείτε να κάνετε περίπτερα στυλό, κομμάτια λαιμό, σελιδοδείκτες, σημειωματάρια και μια σειρά από φακέλους κλπ. Κανονίστε ένα μικρό κυνήγι θησαυρού από αυτά τα δώρα και να κάνει τη στιγμή πιο διασκεδαστική. Σχεδιάζετε με τέτοιο τρόπο ώστε ο αριθμός των δώρων είναι ίση με την ηλικία του φίλου σας. Τα δώρα μπορεί να είναι κάτι τόσο λεπτομερείς όσο ένα λεύκωμα ή κάτι τόσο απλό όσο ένα γράμμα.

Εξατομικευμένη Album
Έχετε ποτέ τραγουδήσει ένα τραγούδι για το φίλο σας; Γιατί δεν το κάνουμε τώρα; Θα πρέπει να γνωρίζουν τα αγαπημένα τραγούδια του, έτσι δεν είναι; Καταγράψτε αυτά τα τραγούδια στο σπίτι και κόψτε ένα μικρό λεύκωμα. Μπορείτε επίσης να ηχογραφήσετε τραγούδια της επιλογής σας που θέλετε να αφιερώσει σε αυτόν. Επίσης, μπορείτε να γράψετε ένα τραγούδι, αν είστε καλός σ ‘αυτό και να καταγράψει ότι πάρα πολύ. Αυτό σίγουρα θα είναι ένα από τα καλύτερα δώρα γενεθλίων για τα γενέθλια DIY φίλο και το πιο μοναδικό πάρα πολύ.

Αυτά τα δώρα γενεθλίων ήταν ακριβώς μερικές προτάσεις μεταξύ των ευρύ φάσμα των δημιουργικών δώρα που μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Μπορείτε να επιλέξετε μία μεταξύ τους σύντομα ή να κάνετε τη δική σας ιδέα και να αρχίσει την προετοιμασία τους στο χρόνο για καλύτερο αποτέλεσμα. Υπάρχουν ορισμένες σπιτικά δώρα για το φίλο ότι η ζήτηση πολύ χρόνο προετοιμασίας, γι ‘αυτό συνιστάται ότι θα δώσει αρκετό χρόνο για να κάνει τη δικαιοσύνη στο δώρο. Τυχαία δώρα θα είναι μια μεγάλη στροφή μακριά, γι ‘αυτό αποφύγετε DIY δώρα γενεθλίων εντελώς, αν δεν έχετε το χρόνο για αυτούς. Η ελπίδα εσείς δώρο ο φίλος σας το καλύτερο δώρο ποτέ. Καλή τύχη!

Top 10 50ο δώρα επετείου
40α δώρα γενεθλίων Gag
Καλάθια δώρων Αρωματοθεραπεία
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 100
Δώρα για φίλο κάτω από $ 50
Μεγάλες ιδέες δώρων για τον μπαμπά
Εξατομικευμένη Δώρα για τα παιδιά
Χειροποίητα δώρα για Αυτόν
Δώρα για το πρόσωπο που έχει τα πάντα
Ρομαντικές ιδέες δώρων για το φίλο
Καλάθια δώρων Χριστουγέννων

Leave a Reply