Going Away Δώρα

Πηγαίνοντας μακριά για μια εργασία ή το κολέγιο; Αφήνοντας τους φίλους και την οικογένεια πίσω μπορεί να είναι μια σκληρή εμπειρία. Ένα δώρο μπορεί πάντα να είναι μια μεγάλη ιδέα να αποκαταστήσει τις μνήμες του αυτή τη στιγμή. Ακόμη και αν ο φίλος σας, συνάδελφος ή το αφεντικό που συνταξιοδοτείται ή να μετακινηθούν σε άλλη πόλη ή δουλειά, ένα δώρο μπορεί να είναι ένας γλυκός τρόπος να ευχηθώ / της για το μέλλον. Μερικές πηγαίνει μακριά ιδέες δώρων για τους συναδέλφους μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε μια τέτοια κατάσταση, έτσι δεν είναι; Έτσι, εδώ σας δίνουμε κάποιες πηγαίνει μακριά ιδέες για δώρα, με το οποίο, ο δέκτης είναι βέβαιο ότι θα αισθάνονται ιδιαίτερη.

Going Away ιδέες δώρων

Ψηφιακό ρολόι
Ένα ψηφιακό ρολόι είναι ένα θαυμάσιο στοιχείο δώρων. Αυτό είναι ιδιαίτερα ένα τέλειο κομμάτι του δώρο συνταξιοδότησης για το αφεντικό σας. Ένα ψηφιακό ρολόι που μπορεί να τοποθετηθεί στο τραπέζι είναι μια από τις καλύτερες ιδέες δώρο που μπορείτε να σκεφτείτε. Διατίθεται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη με διάφορα χαρακτηριστικά, μπορείτε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Ρολόγια χειρός μπορεί να είναι μια καλή ιδέα, αλλά μπορεί να φανεί πολύ προσωπική, έτσι ώστε να επιλέξουν τους μόνο εάν είναι gifting σε ένα πολύ στενό πρόσωπο.

Ψηφιακή Κορνίζα
Μια ψηφιακή κορνίζα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση φωτογραφιών και να παρακολουθήσουν μια συνεχής προβολή διαφανειών από τον ίδιο είναι ένα από τα πιο έξυπνα δώρα για τους στενούς φίλους. Ενώ οι φωτογραφίες μείνουν κλειστά μέσα στο άλμπουμ, φακέλους ή στη μνήμη σας, αυτό θα τους κρατήσει δείχνει ένα μετά το άλλο. Μπορείτε να πάρετε αυτό σε ένα μικρότερο μέγεθος το οποίο μπορεί να μεταφερθεί στην βαλίτσα. Όταν κάνετε αναζήτηση για να πάει κανείς μακριά τα δώρα, να επιλέξουν τα κομμάτια που μπορούν να μεταφερθούν εύκολα.

Εξατομικευμένη Χαρτοφύλακας
Εξατομικευμένα δώρα είναι εξαιρετικά ειδική και μπορείτε να δώρο ένα τέτοιο στα μέλη της οικογένειας ή τους φίλους σας. Μια επίσημη χαρτοφύλακα προσωποποιηθεί με τα αρχικά του παραλήπτη θα κάνει ένα κλασικό κομμάτι του πηγαίνει μακριά δώρο. Μια επίσημη κομμάτι με τα αρχικά γραμμένο σε μια γωνιά στο μικρό μέγεθος της γραμματοσειράς είναι μια καλή ιδέα. Μπορείτε να πάτε για ένα θηλυκό κομμάτι, αν είστε gifting αυτό σε μια γυναίκα. Ακόμη και μια τσάντα συμπλέκτη ή ένα πορτοφόλι με τα αρχικά μπορεί να δοθεί, αν ψάχνετε για κάποιες ανέξοδες ιδέες δώρων για αυτή την ευκαιρία.

Τυπώθηκε Ημερολόγιο
Λοιπόν, ένα ημερολόγιο είναι κάτι που ποτέ δεν πηγαίνει ανεξέλεγκτα. Πώς, λοιπόν, για μία έως gifting φίλο σας που θα σας θυμούνται κάθε φορά που αυτός / αυτή ελέγχει έξω; Χμμμ … είναι Αναρωτιέστε πως είναι τόσο βαρετό! Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας πω ότι είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες και εξατομικευμένες πηγαίνει μακριά είδη δώρων που μπορείτε να δώσετε στους αγαπημένους σας. Απλά να πάρει μερικές φωτογραφίες κλικ κατά τις ημέρες που περάσαμε μαζί και να επιλέξετε ένα από τα πολλά sites που προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες ημερολόγιο. Κάθε μία από αυτές τις φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν για σελίδες ημερολογίου με τη σειρά που θέλετε και ένα μοναδικό ημερολόγιο είναι έτοιμο. Επιλέξτε το μέγεθος και τα χρώματα φόντου και να το παραγγείλετε.

Laptop μανίκια
Ένα μίνι μανίκι φορητό υπολογιστή μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα δώρα πηγαίνει μακριά για αυτόν ή αυτήν. Σκεφτείτε το μέρος όπου ο φορητός υπολογιστής θα πραγματοποιηθεί, το γραφείο, το κολέγιο ή επαγγελματικές συναντήσεις, και ως εκ τούτου αγοράσουν το laptop μανίκι. Αυτό μπορεί επίσης να είναι ένα από τα καλύτερα σπιτικά φεύγει είδη δώρων, όπως μπορείτε να το κάνετε με λίγα, πώς-με τις οδηγίες. Τα χρώματα όπως το ροζ, πορτοκαλί, κίτρινο, λευκό είναι καλύτερο για τα κορίτσια. Μαύρο και καφέ στο δέρμα είναι καλύτερα για gifting ένα επίσημο κομμάτι για έναν άντρα ή κορίτσι.

Πηγαίνοντας μακριά τα δώρα είναι πολύ ιδιαίτερο και μπορείτε να έχετε τις καλύτερες από αυτές που επιλέγονται από την παρτίδα. Θυμηθείτε να αποφύγει να δώσει τα δώρα gag και σπιτικά δώρα για το αφεντικό σας. Μπορείτε να επιλέξετε τους για τους φίλους και στενούς συνεργάτες σας. Έτσι, ποια είναι η επιλογή σας;

50ος Δώρα γαμήλιας επετείου
Μοναδικές ιδέες καλάθι δώρων
Ρομαντικό Δώρα γενεθλίων
Ένας Δώρα επετείου Έτος
Δώρα για έγκυες φίλο
Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά
Εύκολο να κάνει Χριστουγεννιάτικα δώρα
Δώρα Gag για 50th Birthday
Σπιτική ιδέες δώρων για τα 50α γενέθλια
Ρομαντικό δώρα Χριστουγέννων για το φίλο
Ιδέες δώρων για τη φίλη

Leave a Reply