Inexpensive Δώρα για τις γυναίκες

Έτσι, δεν είστε ένας από εκείνους στερεότυπη αστέρια-σε-σας-τα μάτια συνήγορος μιας σχέσης παραμύθι, και σίγουρα, δεν βλέπουν γκρίζα κύτταρα σας που εργάζονται κάτω από την κατηγορία των γυναικών τι χτυπήματα νεκρός – δώρα. Ξεχάστε ακόμη και αυτό. Δεν έχετε ακόμη και ένα μεγάλο προϋπολογισμό για να αγοράσει ένα αξιοπρεπές δώρο για εκείνη, τώρα που φαίνεται λίγο ενοχλητικό. Ωστόσο, σήμερα, ας δράση εγκεφάλους μας για να καταστεί η πιο έξω από ένα μικρότερο προϋπολογισμό με μερικές φανταστικές ιδέες δώρων για τις γυναίκες που είστε κορόιδα για δώρα. Σύμφωνοι, δεν είστε αυθόρμητα ρομαντικό. Αλλά αυτά τα οικονομικά δώρα αποτελούν για εκείνους τους χρόνους όταν είστε μόλις έφυγε με το χρόνο για να σκεφτώ κάτι για δώρο για τη μεγάλη μέρα. Έτσι, είτε πρόκειται για τα γενέθλιά της, την επέτειο του γάμου σας, εάν πήρε μια προαγωγή, ή απλά να είχε μια άσχημη μέρα, είστε έτοιμοι με την πραγματεία σας. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω επιλογές που προσδιορίζουν τα καλύτερα οικονομικά δώρα για το εν λόγω ειδικό γυναίκα στη ζωή σας.

Προϋπολογισμός καλύτερα δώρα για τις γυναίκες

Το τέχνασμα είναι εδώ, ξοδεύουν λιγότερο, να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια. Τώρα, αυτή η ενότητα δεν διαχωρίσουν κατ ‘ανάγκη τις ιδέες για δώρα σε σχέση με την περίσταση, αλλά δίνει σίγουρα έχετε αρκετά εναλλακτικές λύσεις για να αρπάξει και τυλίξτε’ em up σε ένα παρόν. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά δώρα που μπορείτε να πάρετε.

Cook Αγαπημένο πιάτο της … Τουλάχιστον Δοκιμάστε το!
Ακόμα κι αν δεν ξέρετε πώς να μαγειρεύουν, εδώ είναι το πώς μπορείτε να κάνετε ευτυχισμένη. Ξέρετε αγαπημένη λιχουδιά της. Ήρθε η ώρα για να μετακινηθείτε μέσα από τις σελίδες του βιβλίου συνταγών, και δοκιμάστε το χέρι σας στο μαγείρεμα. Δεν σας αρέσει μόνο το φαγητό σας (φροντίστε να το δοκιμάσετε πρώτα), αλλά θα εκτιμήσουν επίσης τη χειρονομία.

Απόθεμα επάνω σε Της αρέσει
Δηλαδή, να κάνει μια λίστα με όλα τα μικρά πράγματα που αγαπά. Θα μπορούσε να είναι μια λοσιόν σώματος σε ένα βιβλίο συνταγών, ένα μικρό αρκουδάκι σε μια εξατομικευμένη CD από τα αγαπημένα της τραγούδια. Πάρτε τα όλα, και τα βάζουμε σε ένα κουτί ή ένα καλάθι. Τυλίξτε το, και το δώρο σας είναι έτοιμο!

Μίνι Herb Gardens
Αγαπά πράσινο; Ένα μίνι-κήπο βότανο-σε ένα κουβά είναι η καλύτερη ιδέα για την έκπληξη, και δεν θα σας κοστίσει ακόμη και πολύ. Οι γυναίκες συχνά παραπονούνται ότι δεν έχουν προσωπική κήπο λόγω των περιορισμένων επιλογών. Εδώ, το μόνο που χρειάζεται ένα περβάζι παραθύρου, και είστε ταξινομημένο!

– Ένα μπουκάλι κρασί
Σχεδόν $ 20, και έχετε ένα εξωτικό ποτό για να συνεργαστεί με το δείπνο. Ένα μπουκάλι κρασί δεν ζητά για μια ευκαιρία. Τυλίξτε το με μια όμορφη κόκκινη ή λευκή κορδέλα, και το δώρο της. Δεν θα έλεγα όχι να πίνουν εκείνη την ημέρα.

Πιτζάμες και νυχτικά
Για τη γυναίκα σας, τίποτα δεν κάνει για ένα δώρο καλύτερο από ένα πιτζάματα ή εσώρουχα. Μετά από όλα, είναι value for money … αν γνωρίζετε τι εννοώ! Δώρο της ένα όμορφο nightie ή εσώρουχα, και να δείτε ρουζ της στην ίδια την όραση του. Τώρα αυτό είναι ένα από τα καλύτερα, και ένα αρκετά ανέξοδο δώρα για τα γενέθλιά της.

Βηματόμετρο
Ρίξτε μια γυναίκα τέρας γυμναστήριο στη ζωή σας; Δώρο ένας φίλος της γυμναστικής για τη μεγάλη μέρα. This βηματόμετρο θα μετρήσει την κατανάλωση θερμίδων, τα πρακτικά περπατούσε, και τον αριθμό των βημάτων που πήρε. Πηγαίνετε κάμπινγκ μαζί της, και να την κάνει να μετρήσει τον αριθμό των θερμίδων που καίγονται σε όλη τη διαδρομή.

Αν ψάχνετε για κάποιο περισσότερες επιλογές για να επιλέξουν από, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τα ακόλουθα στοιχεία τα οποία είναι εξίσου καλή. Δώρα δεν χρειάζεται πάντα να είναι υλιστική. Η λίστα που ακολουθεί εξηγεί καλύτερα:
Επιστολές για κάτι που έφυγε άρρητος
Κεριά για ένα ρομαντικό παραμονή
Οι φωτογραφίες, τα απομνημονεύματα του παλιούς χρόνους
DVDs Έκπτωση νεοσσό τινάζει
Χειροποίητα κοσμήματα
Μια σειρά από βιβλία
Δαχτυλίδια Birthstone

Βγάλτε το χρόνο για να ενημερώσετε το iPod της. Μερικές φορές, την ξυπνήσει με ένα φλιτζάνι καφέ και πρωινό. Μάθετε ότι η T-shirt ήταν το κυνήγι σε όλη κόλαση για, αλλά δεν μπορούσε να το βρει. Δώρα δεν χρειάζεται να είναι τυλιγμένο σε ένα χαρτί τρεμοφέγγοντα και μια κόκκινη κορδέλα. Μερικές φορές, είναι ακριβώς μια χειρονομία που κάνει το κόλπο για σας περισσότερο από ό, τι μια γκάμα από δώρα. Για τις γυναίκες που εκτιμούν τις σκέψεις πάνω από δώρα, αυτές οι ιδέες δώρο θα κάνει θαύματα. Ορκίσου.

Ιδέες δώρων επετείου για το σύζυγό
Δωρεάν δώρα Χριστουγέννων για οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα
Cool ιδέες δώρων
Η μητέρα της νύφης Δώρα
Εμπνευσμένος ιδέες δώρων
30η δώρα γενεθλίων
Πρώτα δώρα γαμήλιας επετείου
Χαριτωμένα Χριστουγεννιάτικα δώρα για το φίλο
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες
Απλή Χειροποίητα Δώρα
Τρόποι για να βγάλουν φτηνά δώρα στο σπίτι

Leave a Reply