Inexpensive ιδέες δώρων 50ων γενεθλίων

Μια γενέθλια είναι μια μέρα γεμάτη διασκέδαση, χαρά και γιορτή. Κάθε γενεθλίων είναι συμβολική του κάτι σημαντικό στη ζωή ενός ατόμου. Ωστόσο, το 50ο έτος της ηλικίας είναι το πιο σημαντικό ορόσημο στη ζωή ενός ατόμου και σίγουρα η καλύτερη στιγμή για να γιορτάσουμε. Έτσι, αν είναι συνεργάτης σας, μαμά, ο μπαμπάς του, του φίλου, συναδέλφου 50α γενέθλια του, θα πρέπει να ψάχνει για κάποια μεγάλη και αξέχαστη δώρα για αυτόν / αυτήν. Αν θέλετε να δώρο ένα όμορφο Christian Dior τσάντα για να την ή να τον βγάλει σε ένα εξωτικό γεύμα, ο προϋπολογισμός σας δεν σας επιτρέπει έτσι. Λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να πάτε μέσω των ακόλουθων 50ης ιδέες δώρο γενεθλίων για να ψάξουν για κάτι που δεν κάψετε μια τρύπα στο πορτοφόλι σας.

Δώρα γενεθλίων για έναν προϋπολογισμό

Πηγαίνουν τις ημέρες όταν εκείνοι στροφή 50 θεωρήθηκε «παλαιών» και είχατε σοβαρά περιορισμένες επιλογές τους, ενώ gifting. Σήμερα, η παλαιότερη γενιά είναι επίσης πολύ μοντέρνα και «στη μόδα». Ως εκ τούτου, έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Τώρα, εδώ είναι μερικές από τις ανέξοδες ιδέες δώρων που θα είναι χρήσιμο σε εσάς.

Κολάζ
Αν θέλετε να κάτι δώρο στοχαστικό στο πρόσωπο, τότε μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε αυτό το δώρο εκ των προτέρων. Συλλέξτε φωτογραφίες του προσώπου από όλα του / της είναι γνωστή φίλους και τα μέλη της οικογένειας, τα επικολλήσετε σε ένα περιοδικό να κάνει ένα κολάζ. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από κάθε πρόσωπο (οι παρόντες στην φωτογραφία) για να γράψω κάτι κάτω από τη φωτογραφία και δώρο αυτό το λεύκωμα / κολάζ στο πρόσωπο.

Cookies Fortune
Αν δεν είναι δυνατό, μπορείτε να αλλάξετε αυτή την ιδέα και, αντί να ζητήσει από κάθε φίλο ή στενό μέλος της οικογένειας για να γράψει το παραμικρό σχετικά με την ειδική κορίτσι γενεθλίων / αγόρι. Συλλέξτε πενήντα τέτοιες απαντήσεις, είτε να πάει πάσο τους να κάνουν 50 μπισκότα τύχης, ή γράψε τις σελίδες για διακόσμηση και δώρο το πρόσωπο.

Ψημένα Δώρα
Μιλώντας για τα cookies, εάν είστε ένας καλός μάγειρας (ή ακόμη και μια μέση αυτός που μπορεί να διαχειριστεί ένα αξιοπρεπές γεύμα ή κέικ), γιατί να μην χρησιμοποιούν «ταλέντα» σας για να κάνετε μια φθηνή ακόμη δημιουργικό δώρο γενεθλίων; Μπορείτε να ψήσετε κέικ ή μπισκότα, συσκευασία τους σε ελκυστικά κουτιά δώρων και το δώρο, όπως ένα σπιτικό δώρο. Εκτός από τα κέικ και τα μπισκότα, μπορείτε να δώσετε, επίσης, διάφορες άλλες λιχουδιές ψημένα τρόφιμα, όπως τα δώρα.

Al Fresco Δείπνο
Μια άλλη ανέξοδη ιδέα για δώρο για έναν εταίρο, τη μαμά ή τον μπαμπά γενέθλια είναι να σχεδιάσετε ένα δείπνο στο ύπαιθρο στην αυλή, πλήρης, με κεριά. Μπορείτε να μαγειρέψετε ένα διαφορετικό γεύμα (δεν χρειάζεται πάντα να είναι εξωτική) και έχουν καθίσει δείπνο και μια αξέχαστη στιγμή. Μπορείτε να προσκαλέσετε πάνω από στενοί συγγενείς για να γίνει μια διασκεδαστική και πλήρη γιορτή γενεθλίων.

Χειροποίητα δώρα
Μπορείτε να κάνετε χρήση της τέχνης σας και τα σκάφη να κάνετε σπιτικά δώρα. Χειροποίητα κοσμήματα και κασκόλ για τις γυναίκες, και ζωγραφισμένα στο χέρι t-shirts, καφέ / κούπες μπύρας για τους άνδρες είναι καλές επιλογές για φθηνά δώρα. Ομοίως, μπορείτε να εξετάσει επίσης δώρων καρέ ζωγραφισμένα στο χέρι, ποτήρια κρασιού, μονόγραμμα κουβέρτες, κλπ. για τους ηλικιωμένους.

Καλάθια δώρων
Ένα καλάθι δώρων είναι ένα τέτοιο δώρο που ταιριάζει σε κάθε τσέπη. Για φθηνά δώρα, μπορείτε να κάνετε τα καλάθια δώρων τροφίμων θεραπεία, καλάθια δώρων σοκολάτας, καλάθια δώρων βιβλίο, κλπ. Μπορείτε να κάνετε ακόμη και αυτά τα καλάθια στο σπίτι και να διαμορφώσετε τους με ένα χειρόγραφο σημείωμα.

Άρθρα δώρο
Αν δεν μπορείτε να βάλετε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ιδέες σε πράξη ή δεν έχουν χρόνο για τον ίδιο, μπορείτε πάντα να ψωνίσετε για τα δώρα έξω ή σε απευθείας σύνδεση. Inexpensive δώρα για τις γυναίκες περιλαμβάνουν κοσμήματα (από ασήμι με faux πέτρες)? Μακιγιάζ? Σκεύη, κλπ. Για τους άνδρες, μπορείτε να επιλέξετε μπύρα ή τον καφέ κούπες, ρολόγια, τιρμπουσόν, στολίζουν γραφικής ύλης, κλπ.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα και πιο δημοφιλείς ιδέες δώρο για τα 50α γενέθλια. Θα βρείτε αυτά τα δώρα στα καταστήματα κοντά σας ή μπορεί ακόμη και να ψωνίσει στο Διαδίκτυο για την ίδια. Τέλος, να θυμάστε ότι δεν είναι η τιμή του δώρου, αλλά η σκέψη πίσω από αυτό και η κίνηση που έχει σημασία. Καλή Τύχη!

Απλή Χειροποίητα Δώρα
Σπιτική ιδέες δώρων σοκολάτας
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες Σύμφωνα με $ 30
Σπιτική δώρα για τους άνδρες
Εξατομικευμένη Δώρα Γάμου
Κορυφαία δώρα για τον μπαμπά
50ος δώρα επετείου
Καλή Δώρα γενεθλίων για Boyfriends
Φτηνές καλάθια δώρων για τους άνδρες
Ιδέες δώρων επετείου για Γονείς
Τρόποι για να βγάλουν φτηνά δώρα Χριστουγέννων

Leave a Reply