Long Δώρα απόστασης σχέση για Her

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι οι μεγάλης απόστασης σχέσεις είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθεί. Παρά το γεγονός ότι, υπάρχει το κινητό σας τηλέφωνο και το Διαδίκτυο στην οποία μπορείτε να συνομιλήσετε με κάποιον ειδικό σας για ώρες, αλλά να μην είναι σε θέση να τους κρατήσει, αφή τους ή να τους αγκαλιάσω, μπορεί να είναι πολύ επώδυνη! Στη συνέχεια, υπάρχει πάντα αυτή η ανασφάλεια ότι πρόκειται να συναντήσετε κάποιον άλλο και να ξεχάσει για σας! Ακόμα κι αν ήταν μαζί για χρόνια και πραγματικά αγαπούν ο ένας τον άλλο, ακόμη, η απόσταση μπορεί να μειώσει μερικές φορές την οικειότητα και τη σύνδεση που έχετε μετοχή. Αυτός είναι ο λόγος, που κάνει τα πράγματα ειδικά για το ένα το άλλο, κάθε φορά σε μια στιγμή, είναι σημαντικό να διατηρηθεί η σχέση ζωντανή!

Long Δώρα απόστασης σχέση για τις γυναίκες

Ζωγραφισμένα στο χέρι Τ-shirt!
Οι άνδρες πάντα κατηγορείται από τις γυναίκες τους να είναι εγωιστής και τεμπέλης! Έτσι, για να σπάσει αυτό το μύθο, να κάνει ένα δώρο στον εαυτό σας για το κορίτσι σας. Τι θα λέγατε για ένα funky ζωγραφισμένα στο χέρι t-shirt; Αναζήτηση στο Διαδίκτυο και σημειώστε μερικές όμορφες, ποιητικές φράσεις ή αποσπάσματα αγάπης. Βάψτε αυτά στο t-shirt, μαζί με κάποιες ρομαντικές γραφικά, όπως μια καρδιά ή ένα αγόρι και ένα κορίτσι φιλιά. Στείλτε το σε gal σας και πιστέψτε με, αυτή θα είναι ενθουσιασμένος για να δείτε τις προσπάθειες που πήρε στο να καταστεί η δώρο στον εαυτό σας!

-Λουλούδια
Οι γυναίκες αγαπούν απλά τα λουλούδια! Και αν είναι μια έκπληξη, ακόμα καλύτερα! Έτσι, στείλτε της ένα μεγάλο μπουκέτο από κόκκινα τριαντάφυλλα στο χώρο εργασίας ή το κολέγιο της. Μπορείτε να το παραγγείλετε στο Internet ή να λάβει βοήθεια από ένα φίλο ή γνωστό που κατοικεί στην ίδια θέση ως φίλη σας. Εάν μπορείτε να στείλετε της μια σειρά από ανθοδέσμες, το ένα μετά το άλλο, τότε δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό! Απλά φανταστείτε το χαμόγελο στο πρόσωπό της, κάθε φορά που λαμβάνει λουλούδια από το μπλε! Εάν είστε σε θέση να το σηκώσουμε, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι gal σας αισθάνεται αγάπη και φροντίδα, ακόμα και από απόσταση!

Love Letters!
Μία από τις πιο αγαπημένες δώρα για εκείνη είναι να γράψει ερωτικά γράμματα της και να τα στείλει κάθε λίγες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι, ίσως να επικοινωνούν μέσω e-mail, ακόμα, τα ερωτικά γράμματα είναι πολύ πιο προσωπική. Επικοινωνήστε αληθινά συναισθήματά σας γι ‘αυτήν μέσα από αυτά τα γράμματα. Πες της πως περνάτε την ημέρα σας, τα πράγματα που μπορείτε να μάθετε ή να συναντήσετε, τους ανθρώπους που συναντάτε και πάνω απ ‘όλα, πόσο θα λείψει! Αυτά τα γράμματα θα την κάνει να αισθάνεται ότι είναι κοντά σας και είναι ένα μέρος του νέου περιβάλλοντος σας. Αυτό θα ενισχύσει σίγουρα τη σύνδεση μεταξύ δυο σας!

“Εσένα;
Αν είναι μια ξεχωριστή μέρα, όπως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή γενέθλια η φίλη σας, το καλύτερο δώρο που μπορείτε να της δώσει ποτέ είναι να δείξει στο σπίτι της και την έκπληξή της! Κάντε ένα σύντομο ταξίδι και να είναι μαζί της για την ξεχωριστή ημέρα. Προγραμματίστε μια ρομαντικό δείπνο το βράδυ στο αγαπημένο εστιατόριο της. Woo της με λουλούδια, σοκολάτες και πάθος φιλιά σας. Είναι στιγμές σαν κι αυτές που κάνουν ένα τσιμπούρι σχέση!

Teddy Bear!
Για όσους από εσάς ψάχνουν για κάποιες βαθυστόχαστες ιδέες για δώρα, τότε αυτό ταιριάζει απόλυτα το νομοσχέδιο. Αποστολή φίλη σας ένα τεράστιο, μαζεμένος αρκουδάκι! Πες της ότι μπορεί να τον αγκαλιάσω κάθε φορά που σας λείπει. Ένα ζεστό αξιαγάπητο αρκουδάκι για την εταιρεία, κατά την απουσία σας, είναι βέβαιο ότι θα κάνει το κορίτσι σας να αισθανθεί παρηγοριά και φροντίδα!

Αγάπη Blog!
Δημιουργήστε ένα blog αγάπη και να αφιερώσει το κορίτσι σας. Κάθε μέρα, ένα μήνυμα για την αγαπημένη σας σε αυτό. Εάν είναι μια ειδική περίσταση, να προσθέσετε φωτογραφίες από τους δυο σας ή να δημιουργήσετε βίντεο στο οποίο μπορείτε εκφράσετε την αγάπη σας γι ‘αυτήν και να τις δημοσιεύσετε στο blog καθώς και. Η φίλη σας είναι σίγουρο ότι θα απολαύσετε τόσο διασκεδαστικό και ρομαντικά δώρα από την πλευρά σας.

Εκτός από αυτά τα δώρα, να θυμάστε να κρατήσει σε επαφή και να είναι εκεί για gal σας, τουλάχιστον διανοητικά και συναισθηματικά, αν όχι σωματικά. Οι μεγάλης απόστασης σχέσεις δεν χρειάζονται λίγη επιπλέον προσπάθεια από μέρους σας για να γαλουχήσει και να ενισχύσει τη σχέση. Έτσι, αν νομίζετε ότι η αγαπημένη σας αξίζει, τότε μην αφήνει καμία πέτρα για να πει ή να της δείξει, πόσο αυτή σημαίνει για εσάς, μέσω των ειδικών δώρα και χειρονομίες!

Last Minute Δώρα για Her
50ος Δώρα επετείου για τους φίλους
Δώρα ανακούφιση από το στρες
Τέλειο δώρο για το φίλο
Εξατομικευμένη Δώρα για Έφηβες
Πώς να αγοράσετε ένα τελευταίας στιγμής δώρο
DIY Δώρα γενεθλίων για το φίλο
Καλύτερα δώρα για τη μαμά 2012
Κορυφαία δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 25
Κατάλογος των δώρων επετείου Με Έτος
Best Δώρα 50η επέτειος γάμου

Leave a Reply