Valentine Ιδέες

Δεδομένου ότι ο μύθος το έχει, ήταν στις 14 Φεβρουαρίου, κατά το έτος 270 μ.Χ., ότι ο Άγιος Βαλεντίνος, ένας ιερέας που είχε αψήφησαν το Διάταγμα που εκδίδεται από τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Κλαύδιο II διαγραφής όλων των αρραβώνες και γάμους, τέθηκε στο θάνατο. Ήταν ενώ Αγίου Βαλεντίνου περίμεναν οι στρατιώτες για να έρθει και να τον στο θάνατό του, που έγραψε ένα σημείωμα με μια κοπέλα, η κόρη του δεσμοφύλακα ο οποίος είχε επισκεφθεί και του φίλος, ο οποίος υπέγραψε, «Αγάπη από Valentine σας ‘. Πιστεύεται ότι το έθιμο της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, όπου τα μηνύματα αγάπης που ανταλλάσσονται μεταξύ των ζευγαριών, δεδομένου ότι άρχισε σημείωμα γράφτηκε.

Λοιπόν, με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου άλλου πλησιάζει, ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε από το ρομαντικό δώρο που θέλετε να δώσετε το ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή σας. Φυσικά, υπάρχουν οι συνήθεις Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ιδέες για δώρα, όπως κοσμήματα, λουλούδια και γλυκά, τα οποία είναι ωραία και αρκετά προσεγμένες, αλλά γιατί δεν είναι λίγο διαφορετικό φέτος; Εδώ είναι μερικές ιδέες του Αγίου Βαλεντίνου για να σας βοηθήσει κατά μήκος:
Φυσικά, ένα βράδυ σε δείπνο είναι μια αρκετά κοινή ιεροτελεστία. Γιατί λοιπόν να μην προσθέσετε μια προσωπική πινελιά σε μια παλιά ιδέα του Αγίου Βαλεντίνου με την οργάνωση ένα πικνίκ σε ένα ρομαντικό σημείο, ακριβώς για τους δύο από σας;
Ή, εάν οι δύο από σας είναι ο τύπος φυσιολάτρες, ένα κάμπινγκ ταξίδι μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε αυτό το ρομαντικό μέρα μαζί. Κάντε το ένα ολονύκτιο ταξίδι, ώστε να μπορείτε να καθίσετε μαζί κοιτούσαμε τα αστέρια. Αν κάμπινγκ έξω δεν είναι το πράγμα σας, τι θα λέγατε για ένα ταξίδι στην παραλία; Με τον καιρό ακόμα δροσερό, μπορεί να δημιουργήσει πολλές ρομαντικές δυνατότητες.
Ή γιατί να μην μαστίγιο μέχρι ένα σπιτικό δείπνο από εσάς – το οποίο μπορείτε πραγματικά να μαγειρέψουν όλα από τον εαυτό σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει όλα τα αγαπημένα φαγητά του Αγίου Βαλεντίνου σας. Και μην ξεχάσετε να προσθέσετε αυτές τις ιδιαίτερες ρομαντικές πινελιές – το φως των κεριών, τα λουλούδια, το περιβάλλον. Μπορεί να είναι παλιό καπέλο, αλλά ποτέ δεν παραλείπουν να αγγίξει την καρδιά.
Μια άλλη μεγάλη ιδέα είναι η δημιουργία ενός λεύκωμα γεμάτο αναμνήσεις, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει εικόνες από τους δυο σας μαζί, ή μέρη που έχετε επισκεφτεί μαζί, ή από ιδιαίτερες στιγμές μοιράζονται μαζί. Προσθήκη ιδιαίτερες πινελιές από το σχεδιασμό της διάταξης των σελίδων, την προσθήκη καλλωπισμούς, και ούτω καθεξής. Αυτό θα είναι κάτι που και οι δύο από σας μπορεί να αγαπάμε ξανά και ξανά μαζί.
Εστιάστε στα συμφέροντα του Αγίου Βαλεντίνου σας. Πηγαίνετε σε ένα παιχνίδι, ή μια ρομαντική ταινία ή να το χορό. Πηγαίνετε σε μια εξωτική τοποθεσία η ημερομηνία σας έχει πάντα ήθελε να επισκεφθεί. Βασικά, εντοπίστε μια ρύθμιση όπου οι δύο από σας μπορούν να απολαύσουν μόνο ο ένας τον άλλον.
Να μεγάλα και μοναδικά διαφορετικά, με όλα τα μέσα. Προτείνει την αγαπημένη σας κάτω από τη θάλασσα, σε καταδύσεις εργαλεία, ή να κάνετε επάνω στον αέρα με ένα αεροπλάνο ναύλωσης. Ή του / της παρέχετε ένα χειρόγραφο ποίημα ή αγάπη σημείωμα σε ένα κομμάτι των παλαιών πάπυρο, ή να πάρετε το σκαλισμένο σε ένα κομμάτι του γρανίτη.
Και τα παλιά αγαπημένα, κόκκινα τριαντάφυλλα και γλυκά, δεν χρειάζεται να φοβόνταν στο. Κάντε το ακόμα πιο ξεχωριστή από την κατοχή τους παραδίδεται στο χώρο εργασίας τους. Τίποτα δεν λειτουργεί αρκετά καθώς δείχνει στον κόσμο πόσο ιδιαίτερη είναι valentine σας.

Οι παραπάνω ιδέες του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Θυμηθείτε, αυτό δεν είναι το ποσό των χρημάτων, αλλά και για το ποσό της σκέψης που έχουν τεθεί σε δώρο Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σας ότι τα θέματα. Είναι για να πάει έξω από το δρόμο σας για να κάνει κάτι ιδιαίτερο και στοχαστικό, να τους αφήσουμε να γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι στη ζωή σας που μετράει. Κάποιος ειδικός θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ειδικά. Έτσι, να κάνει κάτι ιδιαίτερο για το ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή σας, θα αποδειχθεί να είναι χαρούμενη και αξέχαστη για τους δυο σας.

Τρόποι για να βγάλουν φτηνά δώρα στο σπίτι
Εμπνευσμένος ιδέες δώρων
Τέλειο δώρο για τη μαμά
Χριστουγεννιάτικα δώρα για νεόνυμφους
Χαριτωμένο Πράγματα που πρέπει να κάνει για το φίλο σας
Καλάθια με φρέσκα φρούτα: Gourmet καλάθι δώρων φρούτων
Creative Σπιτική Δώρα
2 δώρων επετείου Έτος
Δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Top 10 της
Σπιτική Ιδέες δώρο για τις γιορτές
Δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γι ‘Αυτόν

Leave a Reply